Ασίστ για να μπουν γκολ

Ο Μπεναχούρ ξέρει τι πρέπει να κάνει στον ΑΠΟΕΛ και το εντόπισε στις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση δίνοντας ασίστ για να μπουν γκολ. Ο Τυνήσιος μέσος ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για αυτόν κυρίως λόγο στην ομάδα αφού ως αντικαταστάτης του Μαρσίνιο θα πρέπει να οργανώνει την ομάδα με τρόπο που να μπορούμε να γινόμαστε δημιουργικοί. O Μπένα κουβαλά τη φήμη του παίκτη που μπορεί με τις κάθετες μπαλιές αλλά και την τεχνική του κατάρτιση να ξεκλειδώσει τις πολυπρόσωπες αντίπαλες άμυνες και όλοι θα αναμένουν να το κάνει και στην ομάδα μας.

 Έστω και αν για κάποιους θεωρείται αυτονόητο έχει σημασία να επισημανθεί ότι η περσινή Ευρωπαϊκή πορεία στο Champions League αποτελεί ισχυρό κίνητρο για πάρα πολλούς παίκτες. Ο ΑΠΟΕΛ όπως δηλώνει και ο Τυνήσιος έγινε διάσημος στην Ευρώπη. Μέσα από τις δηλώσεις του Μπένα γίνεται επίσης ξεκάθαρο ότι ο μεγάλος στόχος και αυτού είναι μια νέα συμμετοχή στους ομίλους του CL.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Ήρθα εδώ γιατί η ομάδα έκανε μια πολύ καλή χρονιά την προηγούμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζω ότι στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό έκανε πιο εύκολη την επιλογή μου. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά.

Ξέρω για το ΑΠΟΕΛ γιατί η ομάδα την περσινή χρονιά έπαιξε κόντρα στην Πόρτο, την Σαχτάρ, τη Λιόν, τη Ρεάλ. Τώρα το ΑΠΟΕΛ είναι διάσημο στην Ευρώπη. Ήρθα εδώ για να  αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στο ΑΠΟΕΛ και να κάνω μια νέα αρχή γιατί ήμουν συνεχώς στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια για να μπούμε στους ομίλους και να έχουμε ανάλογη πορεία όπως πέρσι. Είδα τα αποδυτήρια, τον προπονητή, ο οποίος με βοήθησε και έτσι το απολαμβάνω που είμαι εδώ. Όλα είναι τέλεια.

Ελπίζω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να παίξουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά επίσης να κάνουμε και καλά παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Προσωπικά ελπίζω να αγωνιστώ καλά και να δείξω τις ικανότητες μου για τον κόσμο και την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να τερματίσει πρώτη. Να δώσω ασίστ για να μπουν γκολ.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Τους θέλουμε όλη την χρονιά δίπλα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο για τους πορτοκαλί. Θα κάνουμε το καλύτερο για αυτούς».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!