Ασπίδα προστασίας από τον Τάκη

Ο Γιοβάνοβιτς περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα έτσι ο Τάκης Αντωνίου ανάλαβε να στείλει τα σημαντικότερα μηνύματα για τα όσα έγιναν και την προσέγγιση που πρέπει να έχουμε τις επόμενες μέρες. Το μέλος της διοίκησης σήκωσε ασπίδα προστασίας για να καλύψει τους παίκτες που άκουσαν τις έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Αντωνίου κάνοντας και μια μίνι ανασκόπηση θύμισε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά κατά την οποία ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος έστω και αν δεν είναι ελκυστικός είναι αποτελεσματικός. Τέλος κάλεσε όλους να βοηθήσει την ομάδα για να τελειώσει το πρωτάθλημα με καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά οι σημαντικές τοποθετήσεις του:

«Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με μια νέα ομάδα με νέο τρόπο παιχνιδιού. Τρόπος που δεν αρέσει στον κόσμο μας. Όμως μας έφεραν σε αυτή την θέση και είναι άδικο μετά από μια άσχημη εμφάνιση να αφαιρέσουμε οτιδήποτε από την προσπάθεια τους. Έχουμε χρόνο για καλύτερες εμφανίσεις και να τελειώσουμε με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Ότι κέρδισαν το κέρδισαν με το σπαθί τους οι παίκτες μας. Στο ποδόσφαιρο μετρά το αποτέλεσμα και είμαστε κοντά στον τίτλο και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. Να τους βοηθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με καλύτερο τρόπο από ότι σήμερα».

Γιοβάνοβιτς: Kαλύτερη η Αεκ

Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Μέχρι το γκολ υπήρχε ρυθμός με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες. Είχαμε τέσσερα παιχνίδια στα πλέι οφ και μας προβλημάτιζε η εικόνα της ομάδας. Δε σημαίνει ότι άμα κερδίζεις όλα είναι καλά. Παίρνεις ρίσκα και κάποτε σου βγαίνουν κάποτε όχι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!