Αυγουστιάτικο παρασκήνιο

Μπορεί οι οπαδοί να απολαμβάνουν τις διακοπές τους και η ομάδα μας να προετοιμάζεται ενόψει Χετάφε αλλά το παρασκήνιο δεν σταματά ποτέ. Μέσα στα πλαίσια αυτά εξελίχτηκε τις τελευταίες μέρες και κορυφώνεται σήμερα έντονο παρασκήνιο με επίκεντρο και αυτή τη φορά τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Ο γνωστός καρεκλοκένταυρος επιχειρεί με σχετική εισήγηση που θα θέσει ενώπιων της γενικής συνέλευσης να παρατείνει τη θητεία του σε 4 χρόνια. Με αυτό τον τρόπο θα μείνει εκτός εκλογικής διαδικασίας το ερχόμενο καλοκαίρι! Το προκλητικό της υπόθεσης είναι ότι η καταστατική αλλαγή που επιχειρείται αφορά μόνο τη θέση του προέδρου και μάλιστα του νυν, τη στιγμή που το πιο σωστό και αν ακόμα τα σωματεία ήθελαν να κάνουν τετραετή τη θητεία αυτή δεν θα έπρεπε να είχε άμεση ισχύ.

Ο πρώην παράγοντας του ΑΠΟΕΛ έχει ως συνήθως τις πλάτες του Κούμα ο οποίος με τη σειρά του κουβαλά τις θετικές ψήφους πολλών σωματείων της επιρροής του. Ο Κουτσοκούμνης δούλεψε παράλληλα στο παρασκήνιο προκειμένου να πείσει τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να τον υποστηρίξει προσφέροντας του πολύτιμα λάφυρα. Γέφυρες επικοινωνίας έριξε και προς την πλευρά του Φοίβου Ερωτοκρίτου και παρόλο που μέχρι στιγμής ο πρόεδρος μας δεν άνοιξε τα χαρτιά του θα θεωρηθεί έκπληξη αν τελικά γυρίσει την πλάτη στον πρόεδρο της ΚΟΠ. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο θα ήταν το σωστό στην προκειμένη περίπτωση αλλά ο τρόπος που λειτουργεί το παρασκήνιο οδηγεί πολλές φορές σε αποφάσεις που στον απλό κόσμο φαίνονται ακατανόητες.

Το ανησυχητικό πάντως είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ δείχνει να είναι σε θέση να περάσει την προσωπική του ατζέντα ανεξαρτήτως του ποια θα είναι η απόφαση τόσο της δικής μας ομάδας όσο και του παραρτήματος του ΑΚΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!