Βασανιστική αναμονή

Δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη ούτε το Σαββατοκύριακο όσον αφορά το θέμα απόκτησης του επιθετικού θέλουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Και αυτό γιατί διοίκηση και τεχνική ηγεσία συνειδητά περιμένουν την τελική έκβαση της υπόθεσης Αλμειδα, δείχνοντας διάθεση να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Η χτεσινή μέρα ήταν βασανιστική για όλους αφού οι μεν διοικούντες ανέμεναν στο ακουστικό κάποιο νέο από την Κοπεγχάγη, οι δε οπαδοί το περιβόητο πλέον 6ο sms. Τόσο η διοίκηση των Δανών όσο και ο παίκτης έχουν ενώπιων τους συγκεκριμένη πρόταση που υπέβαλε η ομάδα μας και το μπαλάκι πλέον είναι στη δική τους πλευρά.

Κάτι που μπορεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση είναι ο προσεχής αγώνας της Κοπεγχάγης την Τρίτη εναντίων της Μπάτε για το champions league . Εάν ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός αγωνιστεί ίσως η ομάδα μας αναγκαστεί να στραφεί σε άλλη κατεύθυνση αφού αυτό θα σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα μπορεί να δηλωθεί για τους αγώνες με την Γιάπλονετς. Παρόλο που να δηλωθεί έγκαιρα ο οποιοσδήποτε παίκτης για τον 3 ο προκριματικό του europa league δεν είναι αυτοσκοπός, έχει τη σημασία του αφού όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι δεν υπάρχουν οι επιθετικές επιλογές που θα θέλαμε.

Βαριά ήττα η Γιάπλονετς
Έκπληξη προκάλεσε σε όλους μας η βαριά εκτός έδρας ήττα (4-1) της Γιάπλονετς από την Όλομουτς, η οποία όμως δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν. Ο αντίπαλος μας κατέρρευσε στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν δέχτηκε και τα τέσσερα τέρματα. Ο Έρακ ήταν και αυτή τη φορά παρών και σίγουρα θα είδε μια πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτήν της 1ης αγωνιστικής.

Για την Γιάπλονετς αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι: Σπιτ, Ντρσεκ, Πάβλικ, Ζάμπονικ, Κράιτσικ, Γιαπλόνσκι, Γιάρολιμ, Λούτσκα, Κόβαρικ (62΄ Ελίας), Λαφάτα, Βόσαλικ (56΄ Πέκχαρτ)

Και χορηγός ο μεγαλομέτοχος
Η LTV όπως πληροφορούμαστε θα είναι εκ των βασικών χορηγών στη φετινή χρονιά αφού το λογότυπο της θα εμφανίζεται και στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας. Η σχετική συμφωνία ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ και θεωρείται αρκετά καλή και για τις δύο πλευρές. Η περαιτέρω ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ από το συνδρομητικό κανάλι και μεγαλύτερο μας μέτοχο ήταν αναγκαία λαμβάνοντας υπόψη και το ποσό με το οποίο συμφωνήσαμε τα τηλεοπτικά του 2013-16.

Προπώληση εισιτηρίων με Τσέχους
Σε μια από τις πιο πρωτοποριακές κινήσεις που πραγματοποίησε ποτέ κυπριακή ομάδα, το ΑΠΟΕΛ άρχισε την προπώληση εισιτηρίων μέσω διαδικτύου παρέχοντας τη δυνατότητα στους οπαδούς μας να προμηθεύονται το εισιτήριο τους χωρίς οποιαδήποτε αναμονή και ταλαιπωρία. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι του αγώνα της Πέμπτης με την Γιάπλονετς link

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!