Γίνεται να φεύγεις πικραμένος από το Καμπ Νου;

Μπορεί κάποιοι να το θεωρήσουν ασέβεια ή θρασύτητα αλλά οι οπαδοί μας έφυγαν με μια δόση πίκρας από τον ποδοσφαιρικό ναό του Καμπ Νου. Ο κίνδυνος της μεγάλης ήττας μετατράπηκε σε μια ηρωική εμφάνιση και ήττα με το στενότερο δυνατο σκορ, ενώ οι παίκτες μας θα μπορούσαν να αφήσουν άφωνη την ποδοσφαιρική υφήλιο αν ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα δεν απέκρουσε σωτηρία την μπαλα σε κόρνερ στην μεγάλη ευκαιρία που βρήκαμε στις καθυστερήσεις. Η Μπαρτσελόνα ήταν όπως την περιμέναμε αφού κράτησε την μπαλα πολυ περισσότερο και σε μια φάση που δεν έπρεπε πέτυχε το γκολ. Μπορεί κάποιες επιθέσεις της να μύριζαν γκολ αλλά η ετοιμότητα του Πάρντο και η συγκλονιστική εμφάνιση  οπσων αμύνονταν έστειλαν το μήνυμα ότι θα ήταν μια βραδιά που θα μας έκανε περήφανους.

Με τον Καρλάο να συγκλονίζει η αμυντική μας γραμμή μπόρεσε να εξουδετερώσει την πίεση και τις προσωπικές ενέργειες των παικτών της Μπαρτσελόνα και με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να επιδιώκει το γκολ. Ναι, ο ΑΠΟΕΛ με τις αλλαγες και την είσοδο του Μαντούκα και στη συνέχεια του Τζιμπούρ προσπάθησε να κάνει το ακατόρθωτο, αλλά στάθηκε άτυχο σε κάποιες φάσεις. Εννοείται οτι και ο τεράστιος μας αντίπαλος είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο, έστω και αν ο Μέσι δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.

Συμπερασματικά ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω στέλνοντας το μήνυμα ότι και αυτή τη φορά θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το σεβασμό των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Τα αποτελέσματα εξάλλου των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα μας μπορεί να αισθάνεται ότι έκανε στο ακέραιο το καθήκον της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!