«Γαλαζοκίτρινη Μπάντα»

Το apoel.net σε μια πρωτοβουλία που θα «ανεβάσει» ακόμα πιο ψηλά την ΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια οργανώνει  ακροάσεις  για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της  «Γαλαζοκίτρινης Μπάντας». Η Γαλαζοκίτρινη Μπάντα που αποτελεί έναν από τους στόχους  μας είναι έτοιμη πλέον να πάρει σάρκα και οστά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουμε έρθει σε συμφωνία με επαγγελματία καταξιωμένο Μαέστρο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη διδασκαλία των οργάνων σε όσους ενδιαφέρονται καθώς και τον συντονισμό της «Γαλαζοκίτρινης Μπάντας». Τα μαθήματα θα είναι επιχορηγημένα κατά το ήμισυ από το apoel.net και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Το σύνολο των μαθημάτων καθώς και το κόστος διδασκαλίας δεν είναι καμία περίπτωση απαγορευτικό. Λόγω του περιορισμένου των θέσεων που θα συμμετέχουν στην μόνη οπαδική μπάντα που υπάρχει στην Κύπρο, προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα ηλικίας από 15 μέχρι 30 ετών με προηγούμενη μουσική παιδεία.

Οι στόχοι και οι εκδηλώσεις της «Γαλαοκίτρινης Μπάντας» αποτελούν μια μοναδική εμπειρία για όσους θα συμμετέχουν σε αυτή, και μια μεγάλη περηφάνια για όλο το ΑΠΟΕΛίστικο οικοδόμημα.

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος αυτής της εκπληκτικής ιδέας στείλε το Όνομα, Ηλικία, Τηλέφωνο και ένα μικρό κείμενο για σένα στο [email protected]

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για προσωπική ακρόαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!