ΑΠΟΕΛ vs Αλκή 3-1

Αποστολή εξετελέσθη αφού η πρώτη νίκη της ομάδας μας είναι γεγονός. Μπορεί στο τέλος να αγχωθήκαμε αλλά η επικράτηση μας ήταν δίκαιη. Θα πρέπει όμως να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στη συνέχεια αν θέλουμε να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΠΟΕΛ ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ολιβέιρα ενώ ο Ηλία που πήρε θέση βασικού μετά από μήνες πέτυχε του δεύτερο γκολ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ένα τέρμα το Φρισκουλέσκου στο 87 άγχωσε για λίγα λεπτά τους πάντες αλλά ο Σολάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το τελικό 3-1. Το αγαπημένο μου 4-5-1 προτίμησε και πάλι ο Γιοβάνοβιτς αλλά η ενδεκάδα του επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη αφού μετά από μήνες ο Ηλία πήρε θέση βασικού. Όπως αναμενόταν ο Ολιβέιρα πήρε θέση δίπλα από τον Ζόρζε ενώ ο Χαραλαμπίδης πήρε τη θέση του Τρισκόφσκι.

Το ξεκίνημα δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο για την ομάδα μας αφού στο δεύτερο κιόλας λεπτό πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Ολιβέιρα που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 1-0 έδωσε στην ομάδα μας την άνεση που ήθελε κάτι που φάνηκε και στα επόμενα λεπτά όπου ήρθαν μαζεμένες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Ραιτς ήταν πάντα σε καλή θέση και απέκρουε.

Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός μας έπεσε κατακόρυφα αφού η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι μας. Η Αλκή κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και ο Μαρσίνιο δεν μπόρεσε να οργανώσει την ομάδα σωστά ενώ δεν υπήρχαν στηρίγματα από τα άκρα.

Η εικόνα δεν βελτιώθηκε ούτε στην επανάληψη αφού στα πρώτα 15 λεπτά ήταν η Αλκή που κράτησε περισσότερο την μπάλα με την ομάδα μας να είναι ασύνδετη και τον Αλμέιδα να αναγκάζεται να επιστρέφει μέχρι το κέντρο του γηπέδου προκειμένου να πάρει μπάλα. Ο Ηλία είχε τη λύση όμως όταν στο 65 με ατομική ενέργεια από τα δεξιά ελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 2-0 έδωσε στην ομάδα μας γερό προβάδισμα ενώ ήταν και η αφορμή για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές με τους Ατόρνο και Γιάχιτς να αντικαθιστούν τους Χαραλαμπίδη και Μαρσίνιο αντίστοιχα. Ο Ατόρνο πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και ήταν ο παίκτης που έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 80 όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ραις αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο. Η Αλκή που δεν τα παράτησε ευτύχησε να μειώσει το σκορ στο 87 και το άγχος κυρίευσε τους πάντες για λίγα λεπτά.  Οι αντίπαλοι πίστεψαν στην ανατροπή αλλά αυτό δεν έγινε αφού αμυνθήκαμε σωστά ενώ στο τέλος ο Σολάρι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κίτρινες: Μαντούκα, Σολάρι

ΑΠΟΕΛΚίσσας, Ηλία, Ολιβέιρα, Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Μοραΐς, Πίντο, Μαρσίνιο (70 Γιάχιτς), Χαραλαμπίδης (66 Ατόρνο), Μαντούκα, Αλμέιδα (78 Σολάρι)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!