Γεμίζει ο Αρχάγγελος

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκαν χτες οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και σήμερα επιστρέφουν στον Αρχάγγελο. Η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα της χρονιάς θα μπει από αύριο στο τελικό της στάδιο αφού ούτε σήμερα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων οι διεθνείς. Κίσσας, Πουρσαϊτίδης και Ηλία ήταν στο αρχικό σχήμα με τους πρώτους δυο να αγωνίζονται ολόκληρο το 90λεπτό ενώ σαν αλλαγή αγωνίστηκαν οι Σατσιάς και Αλεξάνδρου. Βασικός ήταν και ο Τρισκόφσκι στο φιλικό της χώρας του με το Αζερπαιζάν. Η συμμετοχή του Ηλία για ένα ημίχρονο στον αγώνα με την Μολδαβία μπορεί να θεωρηθεί θετική αφού είναι κατά τα φαινόμενα ένας εκ τω δυο υποψηφίων για να καλύψει τη θέση του τιμωρημένου Πουρσαϊτίδη στον αγώνα με την Βίσλα. Ο Γιοβάνοβιτς ίσως και να έχει πάρει την απόφαση του ή τουλάχιστον δεν έχει την ανάγκη να δοκιμάσει κάτι σε επίσημο αγώνα αφού δεν το έπραξε στο αγώνα του super cup.

Θεωρούμε απομακρυσμένο το σενάριο να δούμε τον Σολωμού στο δεξί άκρο της άμυνας αφού το ότι προέρχεται από τραυματισμό αλλά και το ότι μέχρι στιγμής δεν είχε χρόνο συμμετοχής πλην περιορισμένου σε φιλικά κάνει το όλο εγχείρημα δύσκολο. Είναι για αυτό που οι επιλογές περιορίζονται στους Γιάχιτς και Ηλία οι οποίοι γνωρίζουν τη θέση και αναλόγως του πως θα αξιολογηθεί η Βίσλα θα παρθεί και η απόφαση του ποιος θα αγωνιστεί. Εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει κάποια μεγάλη έκπληξη που ελπίζουμε να λειτουργήσει θετικά!

Ολοκληρώνεται η κατασκοπία

Με την παρακολούθηση του Σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος της Βίσλα με την Λουμπίν τον οποίο θα παρακολουθήσει και πάλι ο Έρακ, ολοκληρώνεται σε πρώτη φάση η αποκρυπτογράφηση της Βίσλα. Ο Γιοβάνοβιτς είχε την ευκαιρία να δει σε dvd όλους του φετινούς αγώνες της πρωταθλήτριας Πολωνίας και έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τα δυνατά και αδύνατο τους σημεία.

Ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να πάρει μέση στην Κρακοβία ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και με όπλο τη μεσαία γραμμή θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Πάντως έχουν εντοπιστεί οι παίκτες κλειδιά των Πολωνών και τα ιδιαίτερα μαθήματα στον Αρχάγγελο επικεντρώνονται στο πως θα περιοριστούν αλλά και πως θα επιχειρήσουμε να τους αιφνιδιάσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!