Φαβορί μόνο στη θεωρεία

Περισσότερα από 2500 άτομα έλαβαν μέρος στο τελευταίο δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας στο οποίο καλούνταν να τοποθετηθούν στο ποια ομάδα θεωρούν φαβορί για πρόκριση ενόψει των αναμετρήσεων μας τη Σλόβαν. Αν και τα αποτελέσματα μπορούν να θεωρηθούν αναμενόμενα αξίζει να κάνουμε σε αυτά μια αναφορά και κυρίως να τα σχολιάσουμε. Σχεδόν οι μισοί (48%) από όσους συμμετείχαν θεωρούν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για να περάσει στους ομίλους του champions league. Το γεγονός ότι μπήκαμε στο γκρουπ των δυνατών της κλήρωσης, η επιβλητική πρόκριση επί της Σλόβαν αλλά και το ότι η Βίσλα δεν είναι υπερομάδα φαίνεται να είναι οι λόγοι που καθόρισαν την απόφαση. Υπάρχει όμως και το σημαντικό ποσοστό του 32% που θεωρεί ότι δεν υπάρχει φαβορί και πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρόκειται για την μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι η Βίσλα δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερος μας αντίπαλος και που υιοθετεί τη γραμμή Γιοβάνοβιτς ότι σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να θεωρούμαστε φαβορί έναντι οποιουδήποτε.

Τέλος υπάρχει και ένα ποσοστό που ανέρχεται στο 20% που θεωρεί φαβορί για πρόκριση τη Βίσλα. Το γεγονός ότι από την ημέρα της κλήρωσης το apoel.net έχει εκατοντάδες επισκέψεις από Πολωνία μας βάζει σε κάποιες υποψίες για το ποιοι θεωρούν της Βίσλα φαβορί!

Απαρτία στον Αρχάγγελο

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος που είναι και το πιο σημαντικό από σήμερα θα έχουμε απαρτία στον Αρχάγγελο και προπόνηση σε μεγάλες εντάσεις. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα στην Κρακοβία μπαίνει και πρακτικά στη τελική ευθεία ενώ η έμφαση σταδιακά θα στραφεί σε θέματα τακτικής. Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για τη δυναμικότητα της Βίσλα. Παρόλα αυτά κρίθηκε σκόπιμο να ταξιδέψει και αύριο στην Πολωνία ο Έρακ προκειμένου να τους δει αγωνιζόμενους και στην έδρα τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!