Γιατί αποκτήθηκε ο Βάντερ

Ο Μαντούκα για όσους δεν το έχουν καταλάβει έχει προχωρήσει σε μια σημαντική και χρήσιμη κίνηση κάθε φορά που γίνεται μια προσθήκη στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ με το να δημοσιοποιεί το σκεπτικό της απόφασης. Η αρχή έγινε με τη συμφωνία με τον Πασιένσια ενώ η τελευταία του τοποθέτηση αφορούσε τον Βάντερ. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας δικαιολόγησε την απόκτηση Βάντερ ως εξής: Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την μετεγγραφή του Vander Vieira στον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση για την ομάδα μας.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην Κύπρο όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες του. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στο ένας εναντίον ενός, πολύ γρήγορος και μπορεί να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι αποκτούμε έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Ο Vander γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας μας, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί στην ομάδα και δίπλα στους νέους του συμπαίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!