Για την υπέρβαση τίτλου

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα ταξιδεύει απόψε στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Άεκ στον δεύτερο αγώνα τις σειράς των τελικών. Μετά την διαφύλαξη του πλεονεκτήματος της έδρας μας στον πρώτο αγώνα , ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει την πιο καθοριστική υπέρβαση για την κατάκτηση του τίτλου.  Έχοντας την μία εκ των τριών νικών που χρειάζονται στην τσέπη, η ομάδα μας δείχνει αποφασισμένη να κάνει ότι δεν κατάφερε να πράξει στην αρχή της σειράς των ημιτελικών. Η ψυχολογία είναι ένας σοβαρός συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας απόψε. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται για πρώτη φορά στα πλέϊ οφ χωρίς να έχει την πλάτη στον τοίχο. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η τεχνική ηγεσία και να το χρησιμοποιήσει ως σύμμαχο των καλαθοσφαιριστών μας στην ανάγκη για καθαρό μυαλό στις επιλογές μέσα στο παρκέ και των περιορισμό των λαθών.

Ο Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε μετά τον αγώνα της Τρίτης ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ότι παρόλο το άσχημο ματς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ροζ φύλλο και να έχουμε για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κούραση είναι μια τεράστια παράμετρος την οποία η ομάδα μας θα πρέπει να διαχειριστεί για να καταφέρει να πάρει την νίκη απόψε. Η υπερπροσπάθεια της Τρίτης φόρτωσε τους καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων με ακόμα ένα δεκάλεπτο αγώνα. Η ομάδας που θα καταφέρει να δουλέψει γύρω από αυτή την εξέλιξη με τρόπο που να λειτουργήσει προς όφελος της θα έχει περισσότερες πιθανότητες να περιορίσει τα λάθη.

Αν τελικά ο Αντρέας Γλυνιαδάκης θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα μας θα το μάθουμε το απόγευμα. Ο Ελλαδίτης γίγαντας αγωνίστηκε μόλις δύο λεπτά στον πρώτο αγώνα λόγο τραυματισμού και ευτυχώς η αποχώρηση του τελικά δεν είχε αγωνιστικό κόστος για τον ΑΠΟΕΛ. Ο καταλυτικός του ρόλος στο παρκέ είναι αναμφίβολα κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας απόψε. Το γεγονός ότι δεν είναι φορτωμένος με τα αγωνιστικά λεπτά του πρώτου αγώνα είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα μας. Αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί, ο προπονητής μας θα έχει άλλο ένα όπλο στην διάθεσή του για την νίκη.

Μπορεί η ανατροπή του 0-2 με τον Κεραυνό να είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση της σεζόν για την ομάδα μας, όμως η σημερινή νίκη στο Κίτιον θα είναι η πιο καθοριστική υπέρβαση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!