Αγωνία και για τους δυο

Η ομάδα μας μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα με τα Κούκλια με τα προβλήματα να αυξάνονται καθημερινά. Μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντε Βινσέτι και τον κρατά εκτός προπονήσεων, ψες προέκυψε και ο τραυματισμός του Αλωνεύτη στο φιλικό της Κύπρου. Όπως είναι φυσικό υπάρχει άγχος πλέον αλλά και αγωνία αφού πρόκειται για τους δυο πιο δημιουργικούς μας παίκτες τους οποίους ο Δώνης θα ήθελε να έχει στη διάθεση του για τον ύπουλο αγώνα της Κυριακής. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη και για τους δυο αφού ο Αλωνεύτης θα περάσει από αξονικό τομογράφο ενώ Ντε Βινσέτι θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε ψηλές εντάσεις. Η περίπτωση του Κύπριου μεσοεπιθετικού θεωρείται εκ πρώτης πιο δύσκολη αφού οι προσαγωγοί είναι ένα δύσκολο σημείο στο οποίο και στο παρελθόν ο Αλωνεύτης είχε πρόβλημα.

Με αυτά τα δεδομένα το ρεαλιστικό σενάριο είναι να προλάβει μόνο ο Ντε Βινσέτι τον αγώνα και ο Αλωνεύτης να προφυλαχθεί αν οι εξετάσεις επιβεβαιώσουν τις πρώτες εκτιμήσεις για «απλή» διάταση των προσαγωγών.

Θυμίζουμε ότι ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βινίσιους που συμπλήρωσε κάρτες ενώ στα θετικά είναι ότι ο Ολιβέιρα ξεπέρασε το πρόβλημα του και υπολογίζεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!