Γλυκόπικρη γεύση

Ασφαλώς και θα τα παλέψουμε αλλά δεν υπάρχει οπαδός του ΑΠΟΕΛ που να μην τα έχει με τη τύχη μας ή καλύτερα την ατυχία μας αφού με τον τρόπο που διαμορφώθηκαν οι όμιλοι μας έκατσε ένας που θεωρείται ένας δύσκολος και μη εμπορικός όμιλος. Οι ομάδες που κέρδισαν το Europa League τα τελευταία τρία χρόνια βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο μαζί μας ενώ οι μακρινοί προορισμοί στην παγωμένη Ρωσία και Ουκρανία μόνο προβληματισμό προκαλούν. Είναι σε όλους γνωστό ότι κάνει τόσο κρύο από τους φθινοπωρινούς μήνες στις συγκεκριμένες χώρες που οι αγώνες αρχίζουν ενωρίτερα και όχι στις 9.45 προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες. Όπως προκύπτει και από τα πρώτα αποτελέσματα του σχετικού δημοψηφίσματος που τρέχει στο site το 30% του κόσμου θεωρεί την κλήρωση κακή, ενώ το 37% την κρίνει ως μέτρια. Άξιο αναφοράς είναι ότι υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που θεωρούν καλή την κλήρωση το ποσοστό των οποίων αγγίζει το 35%.

Υπήρξαν όμως και τα αδιαμφισβήτητα ευχάριστα νέα ψες αφού η Red Bull έκανε το καθήκον της έστω και αν χρειάστηκε το δώρο από τον Γιωργαλλίδη. Το ποδοσφαιρικό παράρτημα σε αντίθεση με την Αεκ επιβεβαίωσε ότι στις πραγματικές προκλήσεις δεν μπορεί ενώ το οικονομικό αδιέξοδο του κρατικού εργολάβου είναι δεδομένο.Και στο βάθος ΑεκΗ προσπάθεια υπεράσπισης του πρωταθλήματος απέχει πολύ λίγο και η αρχή θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το βράδυ της Δευτέρας η Αεκ παρά την όποια κούραση θα θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του champions league.

Ο Γιοβάνοβιτς που βρέθηκε ψες στο Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα την οποία όμως μπορούμε να κερδίσουμε. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού το λεγόμενο rotation θα τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!