Γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν

Ως αγώνα δίχως αύριο χαρακτήρισε τον αυριανό ο Νεκτάριος Πετεβίνος και έχει δίκαιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας έκανε δηλώσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας από τη Λάρνακα και μέσα από αυτές επιχείρησε να στείλει μήνυμα ετοιμότητας και πίστης ότι η πρόκριση θα είναι δική μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία του αγώνα: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Πρέπει να πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Είναι ένας τελικός για το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας”.

Για το πως το αντιμετωπίζουν οι παίκτες: “Οι ποδοσφαιριστές έχουν πλήρη επίγνωση του τι συνέβηκε και του τι χρειάζεται να κάνουν στον επαναληπτικό. Πολλοί από τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ γνωρίζουν πλήρως τι σημαίνει το παιχνίδι, όμως και οι νέοι ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ για να έχουνε μια μακρά Ευρωπαϊκή πορεία. Πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για να προκριθεί η ομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο”.

Αν προβληματίζει η ατμόσφαιρα που ενδεχομένως να υπάρχει στα Σκόπια: “Δεν προβληματίζει καθόλου. Το θέμα της ατμόσφαιρας είναι καθαρά ένα θέμα που χρησιμοποιείται για να πάνε οι οπαδοί στο γήπεδο και τίποτε άλλο. Όταν ξεκινά ο αγώνας δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης, το γήπεδο δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, έχει στίβο και οι εξέδρες έχουν απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!