Γραπτές εξηγήσεις από Φοίβο

Με μια πρωτότυπη ενέργεια η διοίκηση Ερωτοκρίτου επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις για την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής που όλοι περίμεναν. Η επιλογή της γραπτής τοποθέτησης προκρίθηκε έτσι ώστε να μην μπει κανένας από τους διοικούντες στη διαδικασία να τοποθετηθεί πάνω στο όλο θέμα αναλυτικά και πολύ περισσότερο να κληθεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε διευκρινιστικές ερωτήσεις. Το βασικό μήνυμα είναι το αναμενόμενο ότι δηλαδή η αναγκαιότητα της μεταγραφικής ενίσχυσης έχει μεγαλοποιηθεί τόσο από τον κόσμο όσο και από τα μμε. Τονίζεται ότι δεν έγιναν ποτέ κινήσεις εντυπωσιασμού, ότι η ομάδα είναι εντός στόχων και πως η διοίκηση δεν παρασύρεται από την ατζέντα των μμε ή οποιονδήποτε άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Συχνά χάνουμε το δάσος για το δέντρο. Ξαφνικά έγινε μείζον θέμα το αν έκλεισε ή όχι μια μεταγραφή στην ομάδα. Σίγουρα η αγωνιστική ενίσχυση είναι σημαντικό κεφάλαιο, αλλά δεν είναι δυνατόν να θεωρείται το κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας μιας ομάδας. Ειδικά μιας ομάδας όπως το φετινό ΑΠΟΕΛ, που διανύει την πιο ιστορική χρονιά από ιδρύσεως του.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής έχουμε αποδείξει ότι στο ΑΠΟΕΛ δεν κάνουμε ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού ούτε μεταγραφές για χάριν των μεταγραφών. Κάνουμε μεταγραφές ουσίας που ενισχύουν την ομάδα. Έτσι ενεργήσαμε και αυτή τη φορά. Στην περίπτωση που κρίθηκε ότι η απόκτηση ποδοσφαιριστή θα ενίσχυε άμεσα και ποιοτικά την ομάδα, προχωρήσαμε. Στις περιπτώσεις που τα κριτήρια αυτά δεν πληρούνταν, δεν προχωρήσαμε.

Το φετινό ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 16 του Champions League και παραμένει απόλυτα εντός των στόχων του στις εγχώριες διοργανώσεις με το roster που μας έκανε όλους περήφανους και όχι διότι μια εφημερίδα ή μια ιστοσελίδα, για λόγους δικούς της, έγραφε ότι ο Άλφα ή ο Βήτα παίκτης έρχεται στο ΑΠΟΕΛ.

Την εμπιστοσύνη μας την κέρδισαν μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές και η προπονητική μας ομάδα. Αυτή η εμπιστοσύνη συνεχίζει ακλόνητη να τους περιβάλει και δεν θα παρασυρθούμε από την ατζέντα των ΜΜΕ ή οποιωνδήποτε άλλων.

Φοίβος Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!