Δεν άντεξε

Αναπάντεχη εξέλιξη για όσους δεν γνώριζαν τις εδώ και καιρό σκέψεις του Κυριάκου Ζιβανάρη ο οποίος αιφνιδιάζοντας σχεδόν τους πάντες, έθεσε την παραίτηση στη συνάντηση μεταξύ διοίκησης και εξωδιοικητικών παραγόντων. Το αγωνιστικό ντεμαράζ της ομάδας τις τελευταίες δυο αγωνιστικές και η νέα δυναμική που αναπτύχθηκε δεν στάθηκαν ικανά για να μεταπείσουν τον Ζιβανάρη, ο οποίος όπως άφησε να νοηθεί φεύγει αφού δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερο ενώ ούτε και η μέχρι σήμερα συνεισφορά του δεν έχει εκτιμηθεί δεόντως. Απευθυνόμενος προς τους εξωδιοικητικούς που τον στήριξαν πριν τον αγώνα με την Ομόνοια υποστήριξε ότι τα όσα έγιναν πριν από εκείνο τον αγώνα (αντιπαράθεση με οργανωμένους) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Η τοποθέτηση αυτή του πρώην πλέον προέδρου της ομάδας μας επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονταν από το στενό κύκλο του Ζιβανάρη από τότε και έγιναν πραγματικότητα το απόγευμα της Πέμπτης. Η διάδοχη κατάσταση έχει ήδη τροχιοδρομηθεί αφού ο Φοίβος Ερωτοκρίτου είναι ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Φερβουάριο όπου θα υπάρξει εκλογική συνέλευση.

>

Παραμένουν επίσης και τα επόμενο μέλη του συμβουλίου τα οποία θα επιχειρήσουν να διορθώσουν τα μέχρι σήμερα κακώς έχοντα και να οδηγήσουν την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο στο σωστό δρόμο. Το έργο τους θα είναι δύσκολο αφού η συντριπτική πλειοψηφία των εξωδιοικητικών δηλώνει απογοητευμένη από τον τρόπο που χειρίστηκε ο Ζιβανάρης το όλο θέμα.

Ίσως αυτή να είναι η και η πρώτη πρόκληση που θα έχει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου αφού θα κληθεί να πείσει ότι το ΑΠΟΕΛ είναι υπεράνω προσώπων και η βοήθεια όλων είναι αναγκαία. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν θα λειτουργήσουν τελικά οι περίφημες επιτροπές αφού όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει η υποψία ότι ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ.

Ελπίδα όλων είναι η εξέλιξη αυτή να μην επηρεάσει την ομάδα η οποία ήδη αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, έτσι ώστε να πετύχουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!