Δεν ήταν καν φάουλ

Υποψιαζόμαστε ότι ο Ψευδιώτης τελεί ακόμα υπό καθεστώς πανικού και άγνοιας η οποία τον οδηγεί σε γκάφες ολκής οι οποίες ενδεχόμενος να του κοστίσουν πολύ ακριβά. Ο πρωταγωνιστής της πιο εξωφρενικής κόκκινης κάρτας που δόθηκε ποτέ ανέφερε στους παράγοντες της ομάδας μας μετά τον αγώνα ότι τον ξεγέλασε ο βοηθός του με τα όσα του είπε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη φάση. Επειδή στο φύλλο αγώνος δεν μπορούσε να επικαλεστεί τέτοια δικαιολογία έγραψε ότι δόθηκε κόκκινη στον Μπόρδα αφού ήταν ο αυτός που ανέτρεψε τον Κωνσταντίνου και πως ήταν ο τελευταίος παίκτης. Δηλαδή ακόμα και αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ο Ψευδιώτης, οι βοηθοί του, ο  Τσαγγάρης (τέταρτος) αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα αδυνατούσαν να αντιληφθούν και να παραδεχτούν το λάθος.

Θέλοντας να προλάβουμε όμως και κάποιους κουτοπόνηρους πρέπει να επισημάνουμε εκ νέου το εξής σημαντικό. Στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Καρυπίδη και Κωνσταντίνου δεν υπάρχει παράβαση από πλευράς του παίκτη μας. Οι δυο έχουν επαφή η οποία δεν μπορεί να κριθεί ως αντικανονική.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος αντιαποελίστας ψοφά να δει παράβαση αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί και με κόκκινη κάρτα. Και αυτό γιατί ο Κωνσταντίνου δεν έχει στην κατοχή του μπάλα και σε καμία περίπτωση δεν έχασε ευκαιρία επίτευξης τέρματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!