Δεν τίθεται θέμα επανάληψης

Ο πρόεδρος της Αελ αντιλαμβανόμενος την εγκληματική και καταδικαστική ενέργεια για την ομάδα του δηλώνει πολλά και διάφορα με τα οποία επιβεβαιώνει την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται. Πέραν του αστείου ισχυρισμού περί προβοκάτσιας και του ότι ο Κακά δεν έχει τραυματιστεί αξιώνει τη συνέχιση ή επανάληψη του αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού δεν τον προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος διακοπής του αγώνα είναι ξεκάθαρος και αφορά τον τραυματισμό του Κακά από ρίψη κροτίδας από την κερκίδα της Αελ. Το έργο της δικαστικής επιτροπής είναι εύκολο και θα εφαρμόσει τη σχετική πρόνοια που προβλέπει κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται πως η δικαστική επιτροπή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει επιμέρους ποινές όπως χρηματικό πρόστιμο ή και κλείσιμο κερκίδας για άλλα περιστατικά που αναγράφονται στο φύλλο αγώνος.

Μέχρι να επιβεβαιωθούν όλα αυτά η Αελ παρασκηνιακά και επίσημα θα επιβεβαιώνει ότι είναι μια ομάδα που επιχείρησε με ανέντιμο και εγκληματικό τρόπο να κατακτήσει κάτι που δεν την ανήκει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!