Δεν χρειάζονται υπερβολές

Τα μέσα ενημέρωσης υπερμεγεθύνουν πολλές φορές τα θετικά μιας ομάδας έστω και αν αυτά αφορούν μια μεμονωμένη εμφάνιση. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια διαβάζουμε αρκετές υπερβολές που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ. «Η Ανάσταση του Φινκ», «Η εξιλέωση του Ντε Βινσετι», «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά» είναι μερικοί από τους τίτλους που παίζουν στο ρεπορτάζ της ομάδας μας από την επομένη της τριάρας. Από τη στιγμή που ο φετινός ΑΠΟΕΛ έχει σαν κυριότερο χαρακτηριστικό την αστάθεια και τους πολλούς τραυματισμούς, θα είναι τεράστιο λάθος να κάτσει πάνω στην πράγματι ολοκληρωμένη εμφάνιση του ημιτελικού.

Ένα άλλο θέμα που υπάρχει διαχρονικά στην ομάδα είναι ο εφησυχασμός. Είναι αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παρουσιαστούν μόνο οι φανέλες της ομάδας μας στον αγώνα με την Αεκ για το πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί προηγήθηκε μια καλή σχετικά εμφάνιση με τον Απόλλωνα που έδωσε τη λανθασμένη εντύπωση σε όλους στον Αρχάγγελο ότι η συνέχεια θα ήταν πιο εύκολη.

Ο Φινκ θα πρέπει να έχει καταλάβει μέχρι σήμερα ότι μας λείπει η γερμανική συνέπεια και επαγγελματισμός. Οι παίκτες αλλά και ο ίδιος καλούνται να σταθεροποιήσουν την απόδοση της ομάδας σε επίπεδα που δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!