Δόξα Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Η ομάδα μας έκανε και σήμερα το αναμενόμενο πετυχαίνοντας την 3η συνεχόμενη της νίκης δείχνοντας ότι τα χειρότερα βρίσκονται πίσω μας. Η νίκη επί της Δόξας ήρθε δίκαια με τα δυο γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο να παίζουν καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του αγώνα. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος έκανε δύσκολο το έργο και των δυο ομάδων με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν τα πιο καλά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου και να δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες. Το πλάνο του Φινκ

Ο προπονητής μας επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις αφού η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα ήταν η επιστροφή του Ντε Βινσέτι στο αρχικό σχήμα αντί του Παπαφώτη. Στο 4-2-3-1 ο Τζιμπούρ ήταν στην κορυφή με τους Εφραίμ και Χαραλαμπίδη στα άκρα ενώ οι Λάνιγκ και Μοράις ήταν στον κεντρικό άξονα. Η αμυντική τετράδα είχε τους Σέρτζιο, Ρίισε, Κακά και ΑΜορίν.

Ο αγώνας

Το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο ήταν ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήρθε μόλις στο 4 για την ομάδα μας με τον Ρίισε να χρίζεται σκόρερ. Στη φάη αυτή μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Νορβηγό που έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπά στον Λάνιγκ και να καταλήγει στα δίκτυα.

Το 0-1 ήταν ότι καλύτερο και επέτρεψε στην ομάδα μας να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να έχει πολύ καλή κυκλοφορία μέχρι και τα μέσα του ημίχρονου. Σταδιακά η Δόξα ισορρόπησε και άρχισε να δημιουργεί τις δικές της προϋποθέσεις για γκολ.

Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα μας ήταν το δοκάρι του Ντε Βινσέτι στο 28 ενώ η απάντηση της Δόξα ήταν ένα δικό της δοκάρι στο 36. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ που θα έκρινε τον αγώνα αλλά ο Χατζηφραγκίσκου ήταν θετικός όσες φορές χρειάστηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ το οποίο ουσιαστικά έκρινε και τον αγώνα. Στο 25 δευτερόλεπτο ο Λεονάρτο με αυτογκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 αφού δεν κατάφερε να αποκρούσει σωστά την μπαλιά του Σέρτζιο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τη Δόξα να κρατά την μπάλα να προσπαθεί να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στον αγώνα αλλά την ομάδα μας να διαχειρίζεται καλά το ισχυρό προβάδισμα. Οι αλλαγές του Φίνκ δεν ήταν τέτοιες που θα άλλαζαν τη ροή του αγώνα αφού ένα από τα ζητούμενα ήταν να μην τραυματιστεί και κάποιος έτσι το τελικό σφύριγμα του Μασιά έστειλε με ευχαρίστηση όλους στα αποδυτήρια.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Κακά, Αμορίν, Ρίσε, Μοράις (82′ Αρτυματάς), Λάνιγκ, Εφραίμ (46′ Νάφιου), Χαραλαμπίδης, Ντε Βινσέντι (84′ Παπαφώτης), Τζιμπούρ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!