Δώνης: Προετοιμασμένοι για όλα

Είπε αυτά που έπρεπε ο προπονητής μας στις τελευταίες δηλώσεις του πριν τον αγώνα τονίζοντας οτι η ομάδα ειναι ετοιμη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγωνα και πολυ καλύτερα από οτι στον πρωτο αγωνα. Ο Δώνης μίλησε για τη θέληση των παικτών αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει και την αναγκη να παίξουμε μυαλωμένα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

«Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το στόχο και θα γίνει μια μεγάλη μάχη. Ξέρω ότι έχουμε πολλά κίνητρα. Ξέρουμε ότι η θέληση είναι μεγάλη αλλά πρέπει να επιστρατεύσουμε και μυαλό. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και θα προσαρμοστούμε καλύτερα στις ανάγκες παρά στη Δανία. Είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας, θα μας βοηθήσει ο κόσμος. Θα είναι υπομονετικός στο παιχνίδι. Λέω ξανά ότι έχω απόλτη εμπιστοσύνη στους παίτες και το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Champions League».

Το κάθε ματς στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ελσίνκι ήμασταν πίσω στο σκορ αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στη Δανία αντιμετωπίσαμε καλύτερη ομάδα από την Ελσίνκι. Πρέπει να τονίσουμε την καλή απόδοση του αντιπάλου. Παρόλα αυτά αναεβήκαμε στο δεύτερο μέρος. Σε ένα παιχνίδια διαφορετικό στην έδρα μας έχουμε περισσότερες ελπίδες στην έδρας μας. Είναι το τέταρτο επίσημο παιχνίδι, η ένταση και ο ρυθμός είναι διαφορετικός από τα φιλικα πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά. Ο ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερα τρεξίματα 126χιλιόμετρα με πάνω από μέσο όρο 12 ιλιόμετρα για κάθε παίκτη. Εμείς πρέπει να το μεγαλώσουμε και να έχουμε ένταση. Οι επιλογές θα είναι περισσότερες στη συνέχεια, ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος και θα γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Αν θα υπάρξουν αλλαγές: Οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι είναι ανυπόμονοι αλλά πάντα πρώτοι θα το μάθουν οι ποδοσφαιριστές.

Αν θα είναι το ματς της καριέρας του:

Στο ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Δεν κρίνεται από ένα ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν αποτέλεσματα μη φυσιολογικά. Πρέπει να πιέσουμε κάθε φάση, είτε έχουμε τη μπάλα είτε όχι και να μη δώσουμε θάρρος στον αντίπαλο μέσα στην έδρα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!