Οι επιλογές των Μαντούκα και Αλωνεύτη

Το φιλικό της Παρασκευής βοήθησε τον Δώνη να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας συγκεκριμένων παικτών τους οποίους χρειάζεται προκειμένου να υπάρξει μια πιο ορθόδοξη επιλογή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Στους μέχρι σήμερα αγώνες ο προπονητής μας αναγκάστηκε να επιλέξει λύσεις ανάγκης, οι οποίες έκαναν παραπάνω από ορατό το κενό τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Παρόλο που ο Γκόμες δεν βγαίνει από την εντεκάδα δεν πρόκειται να τον δούμε στο αριστερό άκρο την Τρίτη και το ζητούμενο είναι οι επιλογές παικτών που έχει ο Δώνης για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Αλωνεύτης δεν είναι 100% έτοιμος αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο επιθυμητό επίπεδο και είναι για αυτό που αποτελεί την μια επιλογή για το αριστερό άκρο. Το μόνο που λείπει από τον παίκτη είναι αγώνες αλλά η σημαντικότητα του συγκεκριμένου σε συνδυασμό με το τι μπορεί να δώσει ο Αλωνεύτης στην ομάδα είναι παράγοντες που αξιολογούνται πιο σοβαρά από ποτέ.

Η περίπτωση επιστροφής του Μαντούκα παίζει πιο δυνατά από ποτέ και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Ο Βραζιλιάνος και εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ κουβαλά την εμπειρία και ποιότητα που απαιτούν αγώνες όπως αυτόν με την Άαλμποργκ. Ο παίκτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και παρόλο που πολλοί ανησυχούν για μια πιθανή υποτροπή δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

Εννοείται ότι αν πάρει θέση μάχης ο Μαντούκα δεν θα είναι στο αριστερό άκρο αλλά ως δεύτερος επιθετικός, δίπλα από τον Σιέρινταν με τον Ντε Βινσέτι να κινείται στο αριστερό άκρο.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι πιο πάνω επιλογές μπορούν να δώσουν στην ομάδα αυτό που της λείπει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που είναι ένα από τα ζητούμενα. Φυσικά με τον Κρίστενσεν να κάνει τα δικά του στον πρώτο αγώνα είναι ζητούμενο να έχει βοήθειες και ο Αντωνιάδης.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι ακόμα πιο βοηθητική για τον Δώνη έτσι ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις αν δεν τις έχει πάρει ήδη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!