Δώνης: Σημαντική νίκη

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία που είχε το τρίποντο και όχι τόσο στην απόδοση της ομάδας παρά μόνο στην κυκλοφορία της μπάλας θέλοντας να εστιάσει ότι εκεί ήταν το πρόβλημα. Αναλυτικά η δηλώσεις του προπονητή μας: «Μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ένα αντίπαλο ο οποίος βάζει πίεση, δημιουργεί πράγματα μέσα στο γήπεδο και πάντα η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Θα έλεγα γενικώς ήταν ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό. Ίσως στο ρυθμό αυτό να βοήθησαν και τα πολλά λάθη που γίνονταν στη κυκλοφορία της μπάλα για μεγάλο διάστημα με συνέπεια να γίνονται οι επιθέσεις σε ανοικτό γήπεδο. Υπήρχανε επιθέσεις και από τις δύο ομάδες θα έλεγα όμως ότι τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες τις χάσαμε εμείς. Γενικώς, φεύγοντας από εδώ μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το τρίποντο και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα και να κοιτάμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και σε πράγματα που χρήσουνε ούτως ή άλλως βελτίωση κάθε μέρα στην προπόνηση.

Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ και θα έλεγα ότι στο ποδόσφαιρο μπορείς εύκολα να μιλάς για αδικία, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εμείς ήμασταν η ομάδα που βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να κερδίσει σήμερα. Φυσικά και δικαιούται. Η ομάδα μου έβαλε την μπάλα στα δίκτυα και η Ανόρθωση δεν την έβαλε. Εμείς είμαστε η ομάδα που δεν κλαίμε, θα μπορούσαμε να κλαίμε με Απόλλωνα (μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ)  και Δόξα (δεν πήραμε καθαρό πέναλτι και στο δικό τους πέναλτι ο τερματοφύλακα έκανε τάκλιν στο Μαντούκα). Με αυτόν το τρόπο δεν προάγουμε το άθλημα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην παραγουμε βία με αυτά που λέμε.

Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ έκανε ιστορικό ρεκόρ και πέτυχε 80 γκολ χωρίς να παίζουμε με καθαρό σέντερ φορ. Όλη η ομάδα σκόραρε και δημιουργούσε. Χάσαμε και τον Αλωνεύτη και τον Ντε Βινσέντι για διαφορετικούς λόγους και δημιουργείτε πρόβλημα στη δημιουργία.

Δεν άλλαξε η προπόνηση μας σε σχέση με πέρσι. Παίζει σχέση η κατάσταση στην οποία είμαστε τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο ΑΠΟΕΛ και τις προηγούμενες φορές που ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε προβλήματα. Καλώ όλους να κάνουν λίγο παραπόνο υπομονή. Εμείς καταφέραμε να είμαστε αήττητοι και δεχθήκαμε μόνο δύο γκολ. Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα μαύρα αλλά και τα άσπρα. Ο αντίπαλος μας πρέπει να ματώσει για να πετύχει γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε όμως τα υπόλοιπα για να είμαστε καλοί όπως την περσινή περίοδο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!