Δώνης: Στην ίδια μοίρα οι δυο ομάδες

Ο προπονητής μας αναγνώρισε τις δυσκολίες που είχαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και την ικανότητα της ομάδας μας στις κόντρα επιθέσεις. Σχολιάζοντας τη συνέχεια αρνήθηκε ότι είμαστε φαβορί τονίζοντας ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και πως οι δυο ομάδες είναι στην ίδια μοίρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το πρώτο μισάωρο δώσαμε πολλούς χώρους και αφήσαμε την ΑΕΛ να κάνει ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν τις αξιοποίησε, σε αντίθεση με την ομάδα μου η οποία αξιοποίησε τις ευκαιρίες και προηγήθηκε με δύο γκολ. Στην συνέχεια βελτιώσαμε την κατάσταση έλεγξαμε το παιχνίδι, ενώ απειληθήκαμε μόνο μια φορά στο δεύτερο μέρος με τον Μπεμπέ και είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι στις κόντρα επιθέσεις. Σε γενικές γραμμές πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη, χρειάζεται να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και εμείς γιατί καλύψαμε αρκετό χαμένο έδαφος αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσπάθεια.

Για την ψυχολογία

Προηγουμένως είχαμε το άγχος αν με κάθε απώλεια θα μέναμε πίσω ενώ τώρα έχουμε άγχος και οι δύο, βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!