Είναι άδικος ο άγραφος κανόνας;

Όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ νιώθει περήφανη και πικραμένη. Πιο πολύ από ποτέ όμως αφού η παρουσία της ομάδας μας απέναντι στην Παρί που θέλει και μπορεί να κατακτήσει το Champions League ήταν συγκλονιστική. Το τεχνικό επιτελείο σε έναν ακόμα αγώνα Champion League παρουσιάστηκε φοβερά μελετημένο και με την τακτική που εφαρμόστηκε με επιτυχία από τους παίκτες μπορέσαμε να περιορίσουμε τον φημισμένο αντίπαλο σε τεράστιο βαθμό. Ασφαλώς και υπήρχαν τα διαστήματα όπου η Παρί είχε τον έλεγχο και κρατούσε περισσότερο την μπάλα κάτι όμως που ήταν αναμενόμενο και μέρος της τακτικής μας. Ο ΑΠΟΕΛ αμύνθηκε σωστά και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν δεχτήκαμε πίεση, ούτε καν όση υπήρξε σε κάποια διαστήματα στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Το πιο εντυπωσιακό και για κάποιους απρόσμενο ήταν ότι επιτεθήκαμε και πατήσαμε πολλές φορές μέσα στην περιοχή της Παρί. Η άμυνα της γαλλικής ομάδας και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Βραζιλίας βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση αφού είχαμε μεγάλες και ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ.

Στις δυο από αυτές ο Νταβίντ Λουίζ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή για να σώσει την ομάδα του αφού και ο τερματοφύλακας είχε νικηθεί. Αρχικά ήταν η φάση με τον Γκόμες του οποίου η εξαιρετική κεφαλιά πήγαινε μέσα αλλά ο Βραζιλιάνος την απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Το ίδιο έγινε και λίγο αργότερα όταν το πλασέ του Σιέρινταν πήγαινε μέσα αλλά και πάλι ο Νταβίντ Λουιζ έκανε το θαύμα του..

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε προηγούμενο στη μέχρι σήμερα παρουσία μας στο champion league που να έχουμε δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες όσες χτες και να μην καταφέρουμε το ζητούμενο.

Μοιραία ήρθε η ήττα επιβεβαιώνοντας μας τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος αδυνατώντας να εκλογικεύσει το τι έχει συμβεί αναφέρεται στην πόρνη την μπάλα, τη θεία τύχη, την ατυχία και πολλά άλλα που θυμίζουν Άγγελο Αναστασιάδη.

Από την άλλη ο Δώνης βρήκε τη δύναμη και το καθαρό μυαλό να πει ψες τα εξής: “Δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε για θέμα τύχης. Δεν έχω πιστέψει ποτέ σε αυτό. Θεωρώ ότι όταν έχεις ευκαιρίες κόντρα σε τόσο μεγάλους αντίπαλους και τους φέρνεις σε δύσκολη θέση, όμως δεν καταφέρνεις να βάλεις την μπάλα στα δίκτυα, μπορεί να το πληρώσεις ακόμα και σε μια υποψία φάσης”.

Αναπόφευκτα το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο είναι άδικος ο άγραφος κανόνας του ποδόσφαιρου…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!