Είναι και θέμα διάθεσης

Μια από τις παραμέτρους που κάνει δύσκολη τη βελτίωση της ομάδας είναι η ψυχολογική κατάσταση των παικτών. Με το που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις  στο Champions League βλέπουμε την ομάδα στο σύνολο της να έχει ξεφουσκώσει ψυχολογικά κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί όπως πρέπει στους αγώνες που ακολούθησαν. Ο προσανατολισμός όλων στους ομίλους και η εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έφερε μια γενική χαλάρωση η οποία είναι εμφανής και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβλήματα δημιουργεί μια αρνητική εικόνα. Η αναγνώριση του προβλήματος έχει γίνει και το ζητούμενο είναι με τη βοήθεια και της νέας τεχνικής ηγεσίας να ξυπνήσουν οι παίκτες από τον ψυχολογικό λήθαργο. Οι δηλώσεις του Πάρντο μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι επίσης εύστοχες και ειλικρινείς. Ο τερματοφύλακας μας είπε μεταξύ άλλων ότι ίσως κάποιοι παίκτες να είναι και ψυχολογικά κουρασμένοι. Αυτό σήμερα πρέπει να είναι παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει πρώτα από όλα να έχουμε διάθεση για νίκες, γιατί και αυτό θα καθορίσει το πρωτάθλημα, κι αν έχουμε τη διάθεση, θα κερδίζουμε.

Το restart του ΑΠΟΕΛ λοιπόν προβλέπει να αντιληφθούν όλοι στον Αρχάγγελο ότι το προσωπικό συμφέρον όλων αλλά και το καλό της ομάδας απαιτεί διάθεση, δηλαδή πάθος για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες οπότε είναι δική τους ευθύνη να συνέλθουν.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα αφού αν κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος να επανέλθουμε κατά τη διάρκεια των play offs μάλλον θα βρεθούν προ μεγαλύτερου σοκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!