Εβδομάδα ανακοινώσεων

Η αγωνία πολλών οπαδών μας όσων αφορά τα ονόματα των νέων παικτών που θα ενταχθούν στο ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να λάβει τέλος σε ένα μεγάλο βαθμό αυτή την εβδομάδα. Όπως είναι ήδη γνωστό κάποιες μεταγραφές έχουν ήδη γίνει και δεν είχαν ανακοινωθεί για τυπικούς λόγους. Πουρσαϊτίδης, Παπαθανασίου και Ζεβλάκοφ συγκαταλέγονται μέσα σε αυτές, ενώ μέσα στα πολλά αναμένεται να ανακοινωθεί και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σεγκιρί.

Στα πιο ενδιαφέροντα τώρα είναι η περίπτωση των παικτών που θέλουμε αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τελεσίδικα αν θα ενταχθούν στην ομάδα μας. Η περίπτωση του Παρασκευά Χρίστου είναι η πιο χαρακτηριστική και ενδιαφέρουσα αφού ο διεθνής αμυντικός θέλει και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας αλλά απομένει και η συγκατάθεση της ΑΕΚ. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο αλλά στην ομάδα της Λάρνακας γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να παραμείνει και γι αυτό συμβιβάστηκαν με το ότι θα πρέπει να παραχωρήσουν τον παίκτη φέτος.

>

Φημολογείται ότι και η ομόνοια θα κινηθεί για απόκτηση του παίκτη θέλοντας περισσότερο να ανεβάσει την τιμή του παρά οτιδήποτε άλλο αφού αντιλαμβάνεται την επιθυμία του παίκτη. Η κάθοδος του προέδρου της ΑΕΚ στην Κύπρο και η συνάντηση του με τον Κυριάκο Ζιβανάρη ίσως και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, μάλλον θετικά.

Η άλλη περίπτωση που παίζει έντονα και ίσως κλείσει επίσης θετικά είναι αυτή του Ουρουγουανού αμυντικού Μαδάσο ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας. Στόχος είναι να κλείσει αυτή την εβδομάδα και το θέμα τερματοφύλακα με την απόκτηση κάποιου έστω και αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα Νικολόσκι. Μια από τις περιπτώσεις που αξιολογούνται είναι αυτή του Διονύση Χιώτη που ήταν επί χρόνια στην ΑΕΚ και πέρσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα.

Το διοικητικό στο σωματείο
Ο Χριστόδουλος Έλληνας έχοντας την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωάννου φαίνεται ότι αξιολογεί πολύ σοβαρά την περίπτωση να ηγηθεί ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει εκλογή στην επικείμενη εκλογική συνέλευση. Η επίσκεψη του Έλληνα στο σωματείο των οργανωμένων δείχνει τις προθέσεις του, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε αν θα εκδηλωθεί επίσημα και δημόσια η αντίδραση πολλών οπαδών μας και ιδιαίτερα παραγόντων που δηλώνουν την αντίθεση τους στην εμπλοκή του Έλληνα στα διοικητικά της ομάδας μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!