Εκπέμπει SOS

Δεν είναι τόσο ήττα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε χωρίς καν να παλέψει και αυτό πληγώνει και αφήνει εκτεθειμένους παίκτες και προπονητές. Το ότι η Ανόρθωση παρατάχθηκε με μισή ομάδα και χωρίς τους καλύτερους της παίκτες κάνει την ήττα ακόμα πιο ανησυχητική.  Δεν είναι όμως μόνο η τελευταία ήττα αλλά η εικόνα που βγάζει η ομάδα εδώ και δυο περίπου μήνες. Δυστυχώς για όλους μας ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να μένει από δυνάμεις στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόστος της υπερπροσπάθειας στο Champions League. Ο κόσμος δεν δείχνει διαθετημένος να δεχτεί ότι το κόστος της ονειρικής παρουσίας στην Ευρώπη είναι να παρουσιαζόμαστε ακόμα και αδιάφοροι στο πρωτάθλημα έτσι η νέα ήττα δημιουργεί εκ νέου ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ομάδα μας.    Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε χτες για έλλειψη δυνάμεων και χωρίς να το συγκεκριμενοποιήσει είμαστε σίγουροι ότι αναφερόταν μόνο για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Αυτό που δεν θέλει η δεν μπορεί να παραδεχτεί δημόσια είναι ότι η ομάδα δεν δείχνει να έχει τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για να παρουσιάζεται όπως τη θέλει στο πρωτάθλημα. Όχι όπως τη θέλουν οι οπαδοί αλλά όπως τη θέλει πρώτα από όλους ο ίδιο ο προπονητής.

Θα ήταν διαφορετική η εικόνα του ΑΠΟΕΛ αν γινόταν η αναθεματισμένη μεταγραφή που θέλαμε όλοι είναι το βασανιστικό ερώτημα που επανέρχεται εκ νέου;

Αν και ήμασταν φανατικά υπέρ της μεταγραφής και πριν και μετά την έκρηξη-δημοσιογραφική διάσκεψη του Γιοβάνοβιτς, δεν πιστεύουμε ότι η προσθήκη ενός παίκτη θα άλλαζε τη γενική εικόνα της ομάδας και τον τρόπο που προσεγγίζουν όλοι στον Αρχάγγελο τους αγώνες πρωταθλήματος.

Παρόλο που θα επανέλθουμε παραθέτοντας λεπτά συμμετοχής για κάθε παίκτη θα πούμε απλά ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν επιφορτιστεί με αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά δείχνουν και αυτοί να είναι αλλού. Εκεί που για να είμαστε ειλικρινής είναι και αρκετοί οπαδοί μας και σίγουρα η πλειοψηφία της διοίκησης.

Η διοίκηση δεν μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο για να αλλάξει κάτι αφού ζει κάτω από τη σκιά της ηγετική μορφής του Γιοβάνοβιτς. Ίσως και να μην θέλει να αλλάξει κάτι αφού τα εκατομμύρια του champions league διασφαλίζουν ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου θα ανανεώσει τη θητεία του τον Μάιο και θα έχει ρευστό για να ισοσκελίσει και τον ελλειμματικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. Θα επανέλθουμε όμως και για αυτό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!