Εμφανής βελτίωση

Δικαιώνονται όσοι έλεγαν πως η πρόσφατη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις βοήθησε ακόμα περισσότερο τον Ραφίκ Τζιμπούρ να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να έχει ουσιαστική συνεισφορά. Η αρχή έγινε στον αγώνα με την Παρί όπου στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε να είναι ιδιαίτερα κινητικός και έτοιμος να κάνει τα πράγματα που μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η συνέχεια δόθηκε στον αγώνα με τη Σαλαμίνα όπου είχε την καλύτερη του παρουσία. Καταρχήν αγωνίστηκε για 80 λεπτά χωρίς να δείξει σημεία κόπωσης κάτι που έγινε και με το παραπάνω με τον Οθέλλο. Ο Αλγερινός είχε πολλά τρεξίματα αφού σε αρκετές φάσεις επέστρεφε μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να πάρει την μπάλα ή να αμυνθεί.

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι ότι έδειξε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τις εκτελεστικές του δυνατότητες. Το γκολ του ήταν αυτό που μας έδωσε την υπερπολύτιμη νίκη και αυτό δεν ήταν τυχαίο. Ο Τζιμπούρ είναι killer εντός περιοχής αφού ξέρει να τοποθετηθεί σωστά και να τελειώσει φάσεις.

Σε μια περίοδο που οι υπόλοιποι δυσκολεύονται και που δεν πρέπει να υπάρχει υπερβολική εξάρτηση στον Μαντούκα, ο Τζιμπούρ άρχισε να σηκώνει το βάρος που του αναλογεί. Η συνέχεια πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να ξεφύγουμε!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!