Ενθουσιασμός καιπερηφάνια

Τι και αν οι υπόλοιποι διεκδικητές προχώρησαν με νίκες; Τι και αν εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε την πρώτη θέση με την ομάδα της ομόνοιας; Τι και αν η κυβέρνηση επιχειρεί κάθε τρεις και λίγο ενέσεις ρευστότητας εκατομμυρίων σε πρόεδρο και αντιπρόεδρο του παραρτήματος. Τι και αν η ΑΕΛ θα «σκύψει» στον επόμενο της αγώνα; Όλα αυτά πολύ λίγο μετρούν αφού το ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση και με τις προσδοκίες ακόμα και δικών μας οπαδών συνεχίζει μια ξέφρενη πορεία που το έφερε στην κορυφή και κερδίζοντας όποιον βρει μπροστά του δείχνει ότι αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Η νίκη μέσα στο Τσίρειο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε επιβεβαίωσε όλα τα πιο πάνω. Οι απουσίες βασικότατων παικτών έδειξαν το βάθος αλλά τη σπουδαία δουλειά που κάνει ο προπονητής μας, ενώ αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα με ένα δεύτερο τέρμα. Το φετινό ΑΠΟΕΛ εκπλήσσει συνεχώς και ευχάριστα όσου το υποτιμούν και είναι για αυτό που ακόμα και στις τελευταίες δηλώσεις του ο πρόεδρος κάλεσε εκ νέου τον κόσμο να πιστέψει στην ομάδα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπορεί κάποιες προβλέψεις αλλά και το γενικότερο κλίμα που δημιουργήθηκε προ μηνών να μας ήθελε αουτσαϊτερ αλλά όλα αυτά καταρρίφθηκαν επανειλημμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος που ήταν και αυτός συγκλονιστικός στο Τσίρειο είναι έτοιμος να κάνει τη δική του υπέρβαση αφού αυτή η ομάδα το αξίζει. Μπήκαμε στην πιο καθοριστική φάση του πρωταθλήματος και υπάρχουν παιχνίδια όπως το επόμενο με τον Ατρόμητο που μια γεμάτη κερκίδα μπορεί να κάμψει τη δεδομένη αντίσταση που θα βρούμε από ακόμα ένα παράρτημα.

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Πουρσαϊτίδης λόγω καρτών ενώ εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζεται ο Μιροσάβλιεβιτς αλλά και ο Μπίδης. Παρά το ότι η ομάδα βρίσκει τους τρόπους να κερδίζει η αποθεραπεία όλων το συντομέρο δυνατό εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!