Ενοχλημένοι με οργανωμένους και με ένα site

Μετά από μερικές μέρες σιγής ο αντιπρόεδρος της εταιρείας πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη χτεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων την οποία χαρακτήρισε ως απειλητικού περιεχομένου ενώ έστρεψε τα πυρά του σε γνωστό site που έχει πάρα πολύ δύναμη και επιχειρεί το φάγωμα του Φοίβου Ερωτοκρίτου! Ως πιο σοβαρό σημείο από τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος θεωρούμε την αναφορά του για απειλές που δέχεται σε σχέση με τη σωματική του ακεραιότητα από κάποιους εντός ΑΠΟΕΛ. Αν πράγματι φτάσαμε σε τέτοιο τραγικό σημείο θα πρέπει να προβληματιστούν οι πάντες αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες καταγγελίες στα αρμόδια σώματα.

Κατά τα άλλα ο Αντωνίου έχει μπει σε ένα δρόμο εσωστρέφειας που δεν οδηγεί πουθενά. Δυστυχώς επί διοίκησης Ερωτοκρίτου και ουσιαστικά με τις ευλογίες της γιγαντώθηκε η εντύπωση ότι η αντίθετη άποψη από αυτήν του επίσημου ΑΠΟΕΛ είναι κατακριτέα, διαπλεκόμενη και με αλλότρια συμφέροντα.

Ανεξαρτήτως των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση επιβάλει να δώσει συνέχεια. Θα πρέπει λοιπόν να αποδείξει τα περί υπόσκαψης και στη συνέχεια να ονοματίσει αυτούς που θίγονται τα συμφέροντα τους και οι προσωπικές τους φιλοδοξίες με την παραμονή των Σέρτζιο ή και Ερωτοκρίτου στον ΑΠΟΕΛ.

Σε διαφορετική περίπτωση τα συχνά ξέσπασμα της είναι μια ακόμα αντίδραση που έχει σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιαστικά θέματα και τους πρωταγωνιστές.

Οι τοποθετήσεις του Τάκη Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για την ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ:«Θα ήθελα και τους δημοσιογράφους να τοποθετούνται σε τέτοιας περιπτώσεις. Παρά τις διαψεύσεις από τον πρόεδρο, το τελευταίο διάστημα υπήρχε προσπάθεια από μερίδα των δημοσιογράφων, όχι μόνο να τονίσουν ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του προπονητή μας, αλλά και να μας πουν ποιοι είναι υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Από τη στιγμή που στηρίχθηκε ο προπονητής, όφειλαν οι δημοσιογράφοι να το σεβαστούν. Υπήρξαν δημοσιεύματα που έθιγαν την προσωπικότητα του ανθρώπου Πάουλο Σέρτζιο και αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και δεν αφορά τους δημοσιογράφους. Άλλη οφειλή δική σας (των δημοσιογράφων), ήταν να κριτικάρετε το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Δεν είναι σωστό δια της απειλής να θέλουν να περάσουν κάποια πράγματα. Δεν γίνεται. Υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες για να αντιδράσει ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι. Η διοίκηση οφείλει να αφουγκράζεται τις απόψεις του κόσμο της, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορούν να επιβάλουν κάποιοι δια των απειλών τις θέσεις τους. Είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα και νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε συμπαραστάτες μας τους δημοσιογράφους, κάτι που δεν έγινε. 

Υπάρχει απειλή ή όχι μέσα στην ανακοίνωση; Λένε ότι θα προχωρήσουν σε ακραίες ενέργειες και πως δεν θα σεβαστούνε κανένα. Αυτές είναι ακραίες τοποθετήσεις. Ξεφεύγουν από τα όρια, όταν τα τελεσίγραφά τους συνδέονται με απειλές. Μπαίνουμε σε αναρχία. Το πώς θα αντιδράσουμε, θα πρέπει να περιμένετε να το δείτε. Είναι έντονα ενοχλημένοι όλοι στη διοίκηση για την έντονη κριτική, με αποκορύφωμα την τελευταία ανακοίνωση, η οποία αφήνει άμεσες αιχμές. Αν μπούμε σε αναρχία, σημαίνει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να διαλύσουμε το σωματείο».

Ερωτηθείς κατά πόσο προηγούμενες του αναφορές για υπόσκαψη και προσπάθεια να πληγεί ο Πρόεδρος αφορά πρώην παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, ο κ. Αντωνίου ξεκαθάρισε: «Σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ τα άτομα που αναφέρεται. Έχω μιλήσει προσωπικά με κάποιους ανθρώπους. Όλοι ξέρουν ποιους εννοώ. Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από ένα σάιτ, για να φαγωθεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Μέσω αυτού του σάιτ, σπιλώθηκε ο προπονητής μας σαν προσωπικότητα. Είναι όλα ψεύδη. Δυστυχώς είναι ένα γεγονός. Έχουν μια μεγάλη δύναμη στα χέρια τους και θέλουν να διοικούν τον ΑΠΟΕΛ πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στόχος αρχικά ήταν ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, για προσωπικά θέματα, και αργότερα γίναμε και εμείς στόχοι επειδή εξυπηρετούσαμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Βρισκόμαστε εκεί αρκετά χρόνια, με ανιδιοτέλεια για την ομάδα, δώσαμε και τη ψυχή μας και κάποιοι στο τέλος έφεραν κάποιους άλλους για να μας απειλούν ακόμα και για τη σωματική μας ακεραιότητα. Εγώ έκανα 100 μέρες αιχμάλωτος στην Τουρκία και επέζησα. Αν είναι να πάω από δικούς μας και ειδικά ΑΠΟEΛίστες, χαλάλι τους».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!