Ενρίκε: Περιμένει έναν αμυντικογενές ΑΠΟΕΛ

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για τον αυριανό αγώνα λέγοντας πως αναμένει να δει έναν ΑΠΟΕΛ με τους ίδιους αγωνιστικούς προσανατολισμούς όπως στο Καμπ Νου. Ο Ενρίκε είπε το αυτονόητο όσον αφορά το στόχο της ομάδας ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και διάφορα θέματα που απασχολούν το μπαλαουγκράνα και δεν σχετίζονται με τον αυριανό αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περιμένετε να παίξει με τον ίδιο τρόπο ο ΑΠΟΕΛ;

Περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με το Καμπ Νόου. Περιμένω αμυντικογενές παιχνίδι κι εδώ, με λίγους χώρους από τον αντίπαλο και τις γραμμές κοντά.

Για τις αλλαγές θέσεων Τσάβι και Ράκιτιτς:Εξαρτάται από τον αντίπαλο. Και ο Τσάβι και ο Ράκιτιτς έχουν παίξει και δεξιά και αριστερά.

Ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα βάζει γκολ, αλλά και δύσκολα σκοράρει… Δεν θα έλεγα ότι είναι δυσκολία το ότι δέχεται λίγα γκολ. Είναι ένα πλεονέκτημά τους το ότι δέχονται λίγα γκολ και δύσκολα γίνονται ευκαιρίες στην εστία του. Από την άλλη δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ μπροστά.

Αν θεωρεί ότι πέρασαν οι δύσκολες στιγμές:Πιστεύω ότι μέσα στη σεζόν θα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Πρέπει να ξέρουμε να τις ξεπερνάμε. Μακάρι να μην υπάρχουν, αλλά όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κακές στιγμές και υποθέτω ότι θα έχουμε και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για τον Βερμάλεν:Είναι ένα θέμα του παίκτη και των γιατρών. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Σίγουρα θα μας βοηθήσει, αλλά τώρα πρέπει να τον βοηθήσουμε.

Πώς βλέπει το τρίο Μέσι, Νεϊμάρ, Σσουάρες; Πολύ καλό. Ο Σουάρες έχει το προφίλ που θέλαμε για να μπει στην επίθεσή μας. Υπάρχει ακόμη μεγάλος δρόμος για να τους δούμε μαζί. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην επίθεση, ο Πέδρο, ο Μουνίρ, ο Σάντρο.

Στόχος σας η πρωτιά. Έχετε οποιοδήποτε φόβο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα σας χαλάσει τα σχέδια; Δίχως αμφιβολία. Εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να τερματίσουμε πρώτοι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να περάσουμε και μετά να δούμε τι θα γίνει και στο άλλο ματς για να δούμε τι θα χρειαζόμαστε στο τελευταίο παιχνίδι.

Το επίπεδο του Τσάβι φέτος σας εκπλήσσει; Αν ξέρω καλύτερα δύο παίκτες είναι ο Τσάβι και ο Ινιέστα, ήμασταν συμπαίκτες. Ο Τσάβι είναι παίκτη ανεπανάλληπτος. Ο Τσάβι είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή είναι βασικός παίκτης για εμάς, είναι ο αρχηγός μας. Και είναι βασικός για εμάς ειτε παίζει είτε δεν παίζει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!