Επιλογή με αρκετή δόση ρίσκου αλλά..

Ο Ρόνι Λέβι πρέπει να θεωρείται ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση έκρινε ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε μια αξιοπρεπή παρουσία στο Europa League.  Το σκεπτικό της απόφασης ξενίζει κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πρώτη αντίδραση του κόσμου που στην καλύτερη των περιπτώσεων κρίνεται ως  μη θετική. Η διοίκηση δίστασε να φέρει στον ΑΠΟΕΛ έναν προπονητή-όνομα με πειστικό βιογραφικό κάτι που προϋπόθετε σημαντική δαπάνη αλλά και συμβόλαιο χρονική διάρκειας μεγαλύτερης των 6 μηνών. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε μια πολύ μικρή και συγκεκριμένη λίστα υποψηφίων από την οποία επιλέγηκε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Στο μυαλό των περισσοτέρων οπαδών ο Λέβι είναι ο βασικός παράγοντας που η Ανόρθωση ξεφούσκωσε απότομα πέρσι ενώ και όταν ακόμα έκανε ένα μεγάλο σερί νικών τύγχανε της αμφισβήτησης ακόμα και εντός Ανόρθωσης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα θα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα αν η διοίκηση έφερνε έναν προπονητή που θα ήταν περισσότερο αποδεκτός από τον κόσμο αλλά από τη στιγμή που θα πορευτούμε με τον Λέβι οφείλουμε να το παλέψουμε.

Η πάλη αφορά πρώτα από όλους τους άμεσα υπεύθυνους που είναι η διοίκηση, οι προπονητή και οι παίκτες. Ευθύνη έχει και ο κόσμος ο οποίος μετά το αρχικό σοκ της πρόσληψης Λέβι πρέπει να προσπαθήσει να μην κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Οι αγώνες που ακολουθούν με τον Ερμή και την Ανόρθωση είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο Φανιέρος ήδη πανηγυρίζει και προκαλεί με τις δηλώσεις του οι οποίες πρέπει να μας προβληματίσουν αφού πέραν της καλοδεχούμενης υποτίμησης δείχνουν και το πόσο υπολογίζουν πλέον τον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!