Επιχείρηση προσγείωσης

Ίσως να είναι πιο δύσκολο από ποτέ να συνέλθουμε από την αήττητη πορεία και πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League στην κυπριακή πραγματικότητα. Παρόλα αυτά ο Εθνικός Άχνας και ο Κίκης Φιλιππου απέχουν μόνο λίγες ώρες και η ομάδα μας καλείται να επανέλθει στις νίκες. Η ήττα από την Αελ την περασμένη μας έφερε σε θέση κυνηγού και δεν μας παίρνει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια. Αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην Αελ ή και να την πλησιάσουμε η νίκη μέσα επί του Εθνικού είναι επιβεβλημένη. Τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεχάσουν το Ντραγκάο και την προοπτική της πρόκρισης στους 16. Μόνον έτσι θα έρθει η νίκη αφού δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Απεναντίας ο Εθνικός βρίσκεται νωρίς σε δύσκολη βαθμολογική θέση ενώ η αλλαγή προπονητή είναι ένα επιπλέον κίνητρο έστω και αν την περασμένη εβδομάδα δεν την συνδύασαν με νίκη.

Τα πάντα όπως συνηθίζουμε να λέμε εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας. Οι απουσίες των Χιώτη και Μαρσίνιο είναι δεδομένες αλλά δείξαμε και στον τελευταίο αγώνα ότι υπάρχουν επιλογές. Ο Πάρντο αλλά και Μπελαϊτ περιμένουν υπομονετικά να χριστούν βασικοί και ίσως αύριο να γίνει και αυτό για πρώτη φορά

Ζητούμενο η σοβαρότητα και η καλή απόδοση που θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα. Είναι δεδομένο ότι απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που θα αμύνεται μαζικά και με κάθε τρόπο έτσι ώστε να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό.

Πρέπει να πούμε όμως κάτι και για τον κόσμο που αναγκάζει τα ξένα μμε να μιλούν με θαυμασμό βλέποντας την παρουσία του στους αγώνες μας στην Ευρώπη. Μπορεί λοιπόν να είναι η απόδοση των ποδοσφαιριστών που καθορίζει κατά κύριο λόγο το αποτέλεσμα ενός αγώνα,  αλλά παίζει ρόλο και η παρουσία και παλμός του κόσμου. Αν λοιπόν η κερκίδα μας είναι ασφυκτικά γεμάτη και αποφασισμένη για τη νίκη θα στείλουμε πριν την έναρξη τα κατάλληλα μηνύματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!