Επιχείρηση στήριξης και ανασύνταξης

Μετά τη ψεσινή προτροπή του Ηλιάδη μέσω facebook ακολούθησε η σημερινή επίσκεψη του Πετρίδη στον Αρχάγγελο σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους παίκτες αλλά και τον προπονητή. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έστειλε μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει 4 νίκες που θα τις δώσουν και το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου ο πρόεδρος είπε σε Δώνη και παίκτες τα ακόλουθα:

Πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Δεν ειναι ούτε ο Πρόδρομος, ούτε ο Δώνης, ούτε ο κάθε παίκτης. ΑΠΟΕΛ είμαστε όλοι μας. Πρέπει να παραμείνουμε ομάδα. Το τι μας κρατά και μας κάνει δυνατούς ειναι το ομαδικό πνεύμα. Έχουμε 23 αγώνες αήττητοι. Δεν θα μας πάρει από κάτω μια ήττα. Το παιχνίδι χθες το χάσαμε γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό.Δεν λέμε φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος. Δεχτήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε στα τέσσερα παιχνίδια, που απομένουν, συγκεντρωμένοι από το 1 ως το 90.

Θέλαμε πέντε νίκες. Τωρα θέλουμε τέσσερις. Αν κερδίζαμε με 1-0 την ΑΕΛ, πάλι θα θέλαμε νίκη στο Τσίρειο. Το ίδιο θέλουμε και τώρα.

Και να θυμάστε ότι τον Ερμή, θα τον αντιμετωπίσουμε ξανά στον τελικό. Τον τελικό είμαι βεβαίως ότι θα το κερδίσετε. Όμως θελουμε το πρωτάθλημα. Ψηλά το κεφάλι. Είμαστε όλοι ενωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!