Ζητούμενο τα γκολ

Απέναντι στην Ανόρθωση που δέχεται κατά μέσο όρο 1.5 τέρματα σε κάθε αγώνα το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία που μας έλειψε στον τελευταίο αγώνα και όχι μόνο. Τα σοβαρά μεσοαμυντικά προβλήματα του αντίπαλου μας δεν αρκούν για να έρθει η νίκη οπότε το ζητούμενο είναι η δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Με δεδομένη την απουσία του Ντε Βινσέτι και με τον Αλωνεύτη να ειναι στην αποστολή αλλά να παραμένει ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας του, το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους και για να το σηκώσουν θα πρέπει η προσπάθεια να είναι συνολική.

Ανεξαρτήτως διάταξης και ατόμων που θα προτιμήσει ο Δώνης το ζητούμενο είναι να υπάρξει σωστή ανάπτυξη από το κεντρικό άξονα και αν είναι δυνατό και από τα δυο άκρα. Το άλλο ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια σε τέτοιους αγώνες να χάνονται πολλές ευκαιρίες.

Παρόλο που η συνεισφορά στο γκολ έρχεται από πολλούς παίκτες μέχρι στιγμής είναι δεδομένο ότι το βάρος πέφτει περισσότερο στους επιθετικούς. Οι Σαντίν και Σιέρινταν σκοράρουν αλλά θα πρέπει να το κάνουν με μεγαλύτερη συχνότητα από εδώ και στο εξής προκειμένου να έρθουν τα γκολ, οι νίκες και το πρωτάθλημα!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!