Η αναγέννηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Το πλάνο για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και ανάλυση της περσινής πρώτης χρονιάς επί προεδρίας του, ανέλυσε χτες ο Χριστόφορος Ποταμίτης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν τον Αγιασμό των Τμημάτων στο Σωματείο. Ξεκινώντας από το οικονομικό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που διαχρονικά αντιμετωπίζει το Σωματείο, ο Ποταμίτης ανέφερε ότι ο φετινός προϋπολογισμός τα είναι κατά 200,000 ευρώ λιγότερος από πέρσι. Στην περσινή σαιζόν το κόστος λειτουργίας του σωματείου ήταν 727.187 και στο τέλος υπήρξε και ένα πλεόνασμα γύρω στις 8,000 ευρώ. Το κόστος λειτουργίας όλων των τμημάτων για την φετινή χρονιά δεν θα υπερβεί τις 530 χιλιάδες.

Στην συνέχεα αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε για αναγέννηση αρκετών τμημάτων του Σωματείου αλλά και δημιουργία νέων, μέσα από τα οποία το κύρος και η εμβέλεια του ΑΠΟΕΛ γιγαντώνεται. Η προσέλκυση πολλών αθλητών γύρω από το Σωματείο είναι αδιαμφισβήτητα ένα επίτευγμα της Διοίκησης του Ποταμίτη και η λειτουργία δέκα διαφορετικών τμημάτων από  τα 1-2 που είχαμε ως πριν δύο χρόνια είναι τεράστιο κατόρθωμα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου υπερτόνισε την σημασία του να είναι όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες εγγραμμένα μέλη στο Σωματείο και τον μεγάλο στόχο  των 5,000 μελών που έχουν οριοθετήσει ως Συμβούλιο.  Αυτή την στιγμή τα μέλη αριθμούν 447. Τα ενεργά/εξοφλημένα μέλη είναι μόνο 254 από τα οποία η μεγάλη πλειοψηφία είναι νέα μέλη. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι από την συγκεκριμένη λίστα απουσιάζουν αρκετοί επώνυμοι  ΑΠΟΕΛίστες , πολλοί εξ αυτών με θητείες στο Δ/Σ του σωματείου και της εταιρείας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!