Η αποβολή του χάλασε τα σχέδια

Ο Δώνης δήλωσε ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στο πρώτο ημίχρονο ενώ παραδέχτηκε ότι η αποβολή του Κακά επηρέασε το πλάνο του να ξεκουράσει και άλλους παίκτες πέραν από αυτούς που έμειναν στον πάγκο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θεωρώ ότι οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά μετά από το δύσκολο παιχνίδι που είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν πολύ σοβαροί και καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε πάρα πολύ καλά για εμάς, είχαμε καλή κίνηση και κυκλοφορία, βγάλαμε φάσεις και πετύχαμε τρία γκολ.

Έχω πάντα μια αρχή, ποτέ δεν αισθάνομαι σίγουρος γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι. Εκεί που αισθανθήκαμε καλά και σιγουριά και αρχίσαμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να ξεκουράσουμε παίκτες, ήρθε η αποβολή και άλλαξε το παιχνίδι. Είχαμε μεγαλύτερη επιβάρυνση.Το διαχειριστήκαμε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Να ευχηθώ στον φίλο μου το Νίκο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!