Η ομάδα να φέρει τους άπιστους στο γήπεδο

Μπορεί στον Απόλλωνα και όσοι συμπονούν μαζί του να κλαψουρίζουν και να μην μπορούν σαν άντρες να δεχτούν την ήττα, αλλά η ουσία είναι μία. Το ΑΠΟΕΛ πιο αποτελεσματικό, πιο σοβαρό και πιο σωστά στημένο πέτυχε τέσσερα τέρματα και δέχτηκε μόνο ένα. Η νίκη σε συνδυασμό με την ήττα του παραρτήματος έφερε ανακατατάξεις, αφού στην πρώτη θέση βρίσκεται πλέον η ανόρθωση ενώ η ομάδα μας βρίσκεται δυο βαθμούς πιο πίσω. Για ακόμα μια φορά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές φώναξαν παρών στα δύσκολα και το ζητούμενο είναι και πάλι η συνέπεια.

Ναι μεν η ομάδα μας δείχνει ικανή να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει όταν βρεθεί με την πλάτη στο τοίχο, αλλά το ζητούμενο είναι να μην φτάνουμε ως εκεί. Οι απώλειες της οποιαδήποτε ομάδας σε οποιαδήποτε έδρα δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τους απαιτητικούς οπαδούς μας. Όσο πιο σύντομα το κατανοήσουν όλοι, τόσο πιο εύκολα θα γίνει κατανοητός ο βασικός λόγος της απουσίας αρκετών από τους εντός έδρας αγώνες μας.

>

Οι επόμενοι αγώνες είναι καθοριστικοί από κάθε άποψη αφού αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, ιδιαίτερα για την ομάδα μας που δείχνει να έχει μεγάλα προβλήματα όταν παίζει εκτός ΓΣΠ. Ο στόχος με Ατρόμητο (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) δεν πρέπει να είναι άλλος από τη νίκη αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πιάσουμε κορυφή αφού στη συνέχεια έχουμε την ομάδα του Κετσπάγια μέσα στην έδρα μας. Γιοβάνοβιτς και ποδοσφαιριστές μπορούν και πρέπει να κάνουν ένα νέο σερί νικών που θα αναγκάσει και τους πιο απαισιόδοξους ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους δυο.

Και επειδή τα πάντα σχετίζονται και με την επικοινωνιακή πολιτική του επίσημου ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν κομπελιξικό να μειώνει τις νίκες της ομάδας μας με δικαιολογητικό τη διαιτησία. Ακόμα πληρώνουμε τη ρετσινιά του δήθεν ευνοούμενου ενώ είναι φανερό ότι είναι άλλοι που σπρώχνονται άγρια. Η διοίκηση λοιπόν καλείται όχι μόνο να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις στον κάθε Κίρζη αλλά και να εμπνεύσει τον κόσμο μας, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν από τον πρόεδρο και όχι μόνο να τους ανεβάσει το ηθικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!