Η παράμετρος κόσμος

Δεν θα σας παραμυθιάσουμε ούτε σε αυτή την περίπτωση. Αυτοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα είναι οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση τους. Στην προκειμένη όλοι αναμένουν από αυτούς του ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθουν των όποιων δυσκολιών για να έρθει η νίκη. Η προσπάθεια του όμως μπορεί να διευκολυνθεί εάν η παρουσία του κόσμου είναι καταλυτική. Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν για το πώς ο κόσμος μας μπορεί να σπρώξει τους παίκτες μας και να αποβλακώσει τους αντιπάλους. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σε λίγες ώρες. Το ΓΣΠ θα είναι ασφυχτικά γεμάτο αφού άνοιξε και η βόρεια κερκίδα προκειμένου να ικανοποιηθούν όσοι θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο. Υπολογίζεται ότι θα μαζέψουμε πέραν των 17 χιλιάδων κόσμου, αριθμός πρωτόγνωρος για τέτοια εποχή και τέτοιο αγώνα.

Η ποσότητα όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται και παλμός όσο και αν οι περισσότεροι θα πάνε στο γήπεδο αγχωμένοι λόγω της απουσίας του Αλμέιδα. Με παλμό αλλά και με δεδομένη την αφόρητη ζέστη που θα επικρατεί θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που πρέπει.

Απομένει να δούμε και ένα σαφώς βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες που θα κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!