Η πιο πλούσια σε τίτλους χρονιά

Βρισκόμαστε κάποιες ώρες μακριά από τον τελικό κυπέλλου και ένα τρόπαιο μακριά από την συμπλήρωση μιας ιστορικής σελίδας στην χρυσή ιστορία της ομάδας μας. Αν ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το κύπελλο, όχι μόνο θα κάνει μετά από σχεδόν 20 χρόνια το double, όχι μόνο θα κάνει το treble αλλά θα υπογράψει την φετινή χρονιά ως την πλουσιότερη σε  καταστήσεις τίτλων στην ιστορία του. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να καυχιέται ότι μετά το πρωτάθλημα στην καλαθόσφαιρα και το νταμπλ στο φουτσαλ, συμπληρώνει πετυχημένα την χρονιά και με το νταμπλ στο ποδόσφαιρο.

Η κατάκτηση του κυπέλλου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όλη η Κύπρος θα είναι με τον Ερμή και ο ΑΠΟΕΛ σαν άλλοτε θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό, για να κάμψει την αντίσταση και την δίψα μιας ποιοτικής ομάδας όπως αυτής της Αραδίπου που θέλει με μανία να σηκώσει ένα τρόπαιο. Είναι πολλοί αυτοί με ζουν και αναπνέουν για να μην πετύχουμε το νταμπλ. Μετά και τα τελευταία γεγονότα του Τσιρείου, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποφασιστικοί αν δεν θέλουμε να δούμε τον Ερμή να κερδίζει το κύπελλο στην έδρα μας.

Το κίνητρο ως οπαδοί το έχουμε και με το παραπάνω. Η ολοκλήρωση μιας χρυσής χρονιάς με την κατάκτηση του κυπέλλου είναι η τελευταία πινελιά στην χρυσή σελίδα που αφήνει πίσω της η ομολογουμένως δύσκολη και περίεργη αγωνιστική περίοδος 2013-14. Θα είναι ταυτόχρονα και μια απάντηση σε όσους καραδοκούν και ψοφούν για να ανοίξουν και πάλι το στόμα τους και να ασχοληθούν με την ομάδα μας αντί για την κατάντια τους.

Δεν θα παίξουμε όμως κανενός το παιχνίδι του παρά μόνο το δικό μας. Ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας θα βρεθεί στο ΓΣΠ αύριο για τον ΑΠΟΕΛ. Για να στηρίξει την ομάδα μας, να την βοηθήσει να κατακτήσει το κύπελλο και να ζητωκραυγάσει όταν θα το σηκώνουμε στον ουρανό. Κάτι που μας στέρησαν να κάνουμε στο Τσίρειο.

Η δική μας όρεξη, το πάθος μας, η ψυχολογία μας και η αγάπη μας για τον ΑΠΟΕΛ είναι αστέρευτα. Γι’αυτό και το ΓΣΠ αύριο θα βαφτεί πορτοκαλί και η κούπα θα πάρει την θέση της στην γαλαζοκίτρινή βιτρίνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!