Η πονεμένη ιστορία του Αλωνεύτη

Πλάνο χωρίς τον Αλωνεύτη ενόψει του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αναγκασμένος να κανει ο Δώνης, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε την περσινή χρονιά. Οσο παράξενο και αν ακούγεται ο Αλωνεύτης συνεχίζει να ταλαιπωρείται απο τον τραυματισμό που αποκόμισε στις 3/5 στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Εκείνο το σκληρό μαρκάρισμα προκάλεσε ενα τραύμα που σε συνδυασμό και με καποια περίεργα που έγιναν στη συνεχεια εξακολουθούν να εμποδίζουν την παίκτη να προπονηθεί κανονικά. Λέμε περίεργα γιατί ο Αλωνευτης τραυματίστηκε ξανά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμων στον τελευταίο αγώνα ενώ κάποιες φήμες κάνουν λόγω και για λανθασμένο πλάνο αποθεραπείας που ακολουθήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση το δεδομένο είναι οτι ο Αλωνεύτης χάνει το βασικό σταδιο της προετοιμασίας αφού αν και βρίσκεται στην Πολωνία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Θεωρείται μάλιστα δύσκολο εώς απίθανο να μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς σύντομα κατι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη εώς και αδύνατη τη συμμετοχή του στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας τον Αύγουστο.

Αν και η ομάδα μας θεωρείται πλήρης και με αρκετή ποιοτητα μεσοεπιθετικά η απουσία του Αλωνεύτη και το γεγονός οτι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας δεν μπορεί να μην δημιουργεί προβληματισμό αφού προστίθεται στον ήδη αργοπορημένη προγραμματισμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!