Η πρώτη επίσημη αντίδραση

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συνεδρίασε σήμερα και στη συνέχεια έκδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις σημαντικότερες αποφάσεις της. Πέραν από την τιμολόγηση των αγώνων του Europa καταγράφεται και η απόφαση για να σταματήσει η εκπροσώπηση του σωματείου στις συνεδρίες της εταιρείας. Πρόκειται για ένα μέτρο αντίδρασης στα όσα έχουν συμβεί με τον Ποταμίτη. Όπως έχουμε αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου σταμάτησε εδώ και λίγο καιρό να παραβρίσκεται στις συνεδρίες λόγω της κόντρας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Δ.Σ. της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ στην αποψινή τακτική του συνεδρία, εξέτασε διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:  Α. Μετά τις τελευταίες ενέργειες του Προέδρου του Σωματείου, κύριου Χριστόφορου Ποταμίτη, που εκτός από παράτυπες είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στους κόλπους της ομάδας μας και ταυτόχρονα να εκτεθεί το ΑΠΟΕΛ απέναντι στους ανθρώπους της Κοπεγχάγης με τους οποίους συνεργαστήκαμε στο παρελθόν και διατηρούσαμε άριστες σχέσεις, αποφάσισε να τερματίσει την εκπροσώπηση του Σωματείου στο Δ.Σ. της Εταιρείας.

Νοείτε ότι όλοι οι όροι της Συμφωνίας Διαχείρισης μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας εξακολουθούν να ισχύουν και θα τυγχάνουν, όπως πάντοτε, του απόλυτου σεβασμού από την Διοίκηση της Εταιρείας.  Β. Δεν πιστεύουμε ότι η διαπόμπευση προσώπων, είτε δια της ανάρτησης πανό είτε δια προσωπικών χαρακτηρισμών, προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στη διατήρηση του επιθυμητού καλού κλίματος στην ομάδα. Γ. Εξέτασε το θέμα τιμολόγησης των εισιτηρίων για τους αγώνες του Europa League και αφού έλαβε υπόψη του τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στον τόπο μας, καθόρισε τις τιμές των πακέτων για τους τρείς αγώνες ως ακολούθως: Δυτική Άνω/Κάτω: €75 Ανατολική: €65 Νότια: €55  Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι πιο πάνω τιμές θα είναι μειωμένες κατά €10 το πακέτο. Ιδιωτικά Θεωρεία: €150 VIP (305/306): €120 Σύντομα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες.  Δ. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την συγκλονιστική στήριξη του προς την ομάδα, κάτω από δύσκολες συνθήκες όπως εξελίχτηκαν κάποιοι από τους τελευταίους αγώνες μας και κυρίως για την υποδειγματική συμπεριφορά τους και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε υπεύθυνα και μεθοδικά για την υλοποίηση των ψηλών στόχων μας.

Θερμές ευχαριστίες προς τους οργανωμένους οπαδούς μας, οι οποίοι πέραν από την στήριξη τους, εντυπωσίασαν με την άψογη στάση τους. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Διοίκηση, η οποία, για το θέμα αυτό, επιφυλάσσεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!