Η ώρα του Αλωνεύτη;

O Γιοβάνοβιτς ως ένα βαθμό θεωρείται απρόβλεπτος σε σχέση με τις αποφάσεις του που αφορούν τον καταρτισμό της εντεκάδας. Η επιμονή του για παράδειγμα στη χρησιμοποίηση του Ατόρνο ως προωθημένου επιθετικού στην περσινή χρονιά αλλά και στον πρώτο αγώνα έδωσε αφορμές για πολλά σχόλια. Η απουσία του Αλμέιδα και η ανετοιμότητα των Σολάρι και Μπουντιμίρ, στερεί τον προπονητή από τις φυσικές επιλογές του. Θεωρούμε ανέτοιμο τον Σολάρι όχι γιατί έχασε κάποιες προπονήσεις με έναν αμφιλεγόμενο τραυματισμό αλλά γιατί δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι σήμερα. Μπορεί οι συμπαίκτες του να γνωρίζουν το στυλ παιχνιδιού του Αργεντινού αλλά θεωρείται απομακρυσμένο να προτιμηθεί σε έναν αγώνα όπου η ταχύτητα στην εκδήλωση επιθέσεων θα κρίνει τον αγώνα. Ε

Με τον αγωνιστικό χώρο να θεωρείται ακόμα πιο γρήγορος λόγω και της βροχόπτωσης, θα λέγαμε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ένα compact και γρήγορο σχήμα με τον Αλωνεύτη σε ρόλο προωθημένου επιθετικού. Η παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα αποτελεί γερό χαρτί υπέρ του μικρόσωμου μεσοεποθετικού αφού με την εκρηκτικότητα και διεισδυτικότητα του μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Κατά τα άλλα δεν αναμένονται αλλαγές αφού η αμυντική τετράδα θα έχει τους Σέρχιο, Αλεξάνδρου και κεντρικό δίδυμο τους Ζουέλα με Μπόρδα. Λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Μοράις και Πίντο με τον Μπεναχούρ σε ρόλο οργανωτή και στηρίγματα στα δυο άκρα τους Χαραλαμπίδη και Μαντούκα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!