Η 11αδα που μένει ελεύθερη!

Η διακοπή μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με θέματα που είναι σοβαρά αλλά περνούν σε δεύτερη μοίρα κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Ένα από αυτά που ήδη άρχισε να απασχολεί υπεύθυνους και μη είναι αυτό των ανανεώσεων των παικτών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τον Μαϊο του 2015. Πρόκειται για 11 συνολικά παίκτες εκ των οποίων μόνο οι δυο είναι Κύπριοι (Χαραλαμπίδης και Χριστοφίδης). Στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες στα διάφορα μέσα ενημέρωσης παίζουν τα ονόματα των Αμορίν, Βινίσους και Σιέρινταν αλλά υπάρχουν οκτώ άλλες περιπτώσεις παικτών οι οποίες θα απασχολήσουν έντονα τη διοίκηση Πετρίδη αλλά και τον Δώνη.

Οι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια:

ΧιώτηςΣέρτζιοΑμορίνΚακάΓκόμεςΒινίσιουςΧαραλαμπίδηςΜαντούκαΜοράιςΣιέριντανΧριστοφίδης

Η διοίκηση αλλά και ο Δώνης έχουν καθορίσει μια σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τις συζητήσεις που θα γίνουν για τις ανανεώσεις και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει ο πρώτος γύρος επαφών με τους μάνατζερ των Βινίσιους και Σιέρινταν. Γίνεται αντιληπτό ότι η πλειοψηφία των 11 θα παραμείνουν στην ομάδα ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση από πλευράς ΑΠΟΕΛ αλλά και από πλευράς των παικτών.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομικό αφού υπάρχουν οι περιπτώσεις των συγκριτικά χαμηλόμισθων όπως του Σιέρινταν που θα αξιώσουν αύξηση αλλά και αυτές των υψηλόμισθών  όπως ο Γκόμες για τους οποίους η διοίκηση θα επιδιώξει ουσιαστική μείωση.

Το timing της κάθε περίπτωσης έχει επίσης τη δική του σημασία και σημειολογία κάτι που γνωρίζει η διοίκηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!