Θαυμασμός καιπερηφάνια

To +8 είναι πλέον γεγονός και το μόνο που απομένει είναι η τυπική στέψη της ομάδας μας ως φετινή πρωταθλήτρια. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έκαναν για ακόμα μια φορά όλους μας περήφανους αφού η τρίτη συνεχόμενη νίκη επί του παραρτήματος του ΑΚΕΛ αποτελεί υπέρτατη ηδονή. Για πολλοστή φορά τη φετινή χρονιά η ομάδα μας έδειξε όλα τα στοιχεία που την έκαναν ασυναγώνιστη και διέψευσαν πολλούς εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ. Το εφιαλτικό ξεκίνημα που μας έφερε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ έδωσε τη θέση του σε ένα παθιασμένο, μυαλωμένο και αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη το οποίο με μπροστάρη τον Αλεξάνδρου σκότωσε τα όνειρα των κινέζων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ακόμα μια φορά έκανε μαγικές διορθωτικές κινήσεις που ακινητοποίησαν τον αντίπαλο. Από τη στιγμή που ο Πίντο έδωσε βοήθειες στον Μοράις και τα άκρα βοήθησαν στην ανάπτυξη, η ομάδα μας έγινε απειλητική και τιμώρησε τον αντίπαλο με τον πιο επίπονο τρόπο.

Παρά τη δικαιολογημένη αυτοσυγκράτηση που συστήνουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία οι απανταχού ΑΠΟΕΛιστες νιώθουν και είναι οι δίκαιοι φετινοί πρωταθλητές. Οι παίκτες αναμένεται και πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή μας έτσι ώστε σύντομα να ανακηρυχτούμε και μαθηματικά πρωταθλητές. Θα είναι τότε που η Λευκωσία θα καεί κυριολεκτικά και τα κινεζάκια θα εύχονται να ζούσαν σε άλλη πόλη ή και χώρα.

Τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι ανεπανάληπτα και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων μας και για αυτούς αξίζουν πολλά. Η δίψα για το treble (super cup, πρωτάθλημα και κύπελλο) είναι δεδομένη και σε αυτό πρέπει να στραφεί πλέον ο στόχος μας έτσι ώστε να κλείσουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά μια χρονιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!