Θα προφυλαχθεί ο Μαντούκα

Η ηγετική φυσιογνωμία του Μαντούκα καθιστά αναγκαία την συμπερίληψη του Βραζιλιάνου στην αποστολή αλλά η τελευταία πληροφόρηση λέει ότι ο Δώνης δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης. Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ ακολούθησε τις τελευταίες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα έτσι ώστε να υποχωρήσει η κάκωση και ήδη νιώθει καλύτερα. Αυτό που φοβίζει όμως όλους στην ομάδα είναι το ενδεχόμενο μιας υποτροπής που θα πάρει πολύ πίσω τον παίκτη. Ο Μαντούκα που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και στις αρχές τις περσινής χρονιάς με τραυματισμούς και υποτροπές πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για να βγάλει τη φετινή χρονιά κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Δώνης και οι συνεργάτες του.

Μια άλλη παράμετρος σχετική με τον αγώνα στο Ελσίνκι είναι και ο πλαστικός χλοοτάπητας στον οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι παίκτες μας και ίσως να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή του Μαντούκα, οποίος δεν πρέπει να ρισκάρει οτιδήποτε έστω και αν πρόκειται για το πρώτο ημίχρονο των αγώνων της  χρονιάς.

Με αυτά τα δεδομένα ο «πάστορας» καλείται να εμψυχώσει, να αποφορτίσει και να καθοδηγήσει του υπόλοιπους μέχρι και πριν την έναρξη του αγώνα, ελπίζοντας ότι θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!