Θετική η επίσημη αντίδραση από Σωματείο

Όπως αναμενόταν η διοίκηση του σωματείου τοποθετήθηκε και επίσημα σήμερα στη χτεσινή δημόσια πρόταση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για τη συνένωση των εργασιών και λειτουργιών των δυο σωμάτων. Η διοίκηση Χαραλάμπους χαιρετίζει την πρόθεση και δηλώνει ότι οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν άμεσα και οι τελικές αποφάσεις θα τεθούν ενώπιων των γενικών συνελεύσεων. Από τη στιγμή που το δήλωσε ο Χριστόδουλος Συμεωνίδης οφείλουμε απλά να το καταγράψουμε “εδώ δεν υπάρχει πολυτέλεια για προσωπικά και άλλα συμφέροντα”. Συνεχίζουμε να αναδυκνύουμε αυτή την παράμετρο γιατί είναι αυτή που θα καθορίσει την επιτυχία ή αποτυχία της πρωτοβουλίας – ιστορικής ευκαιρίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του σωματείου:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ χαιρετίζουν την πρόθεση που κατατέθηκε από το ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια Εταιρεία ΛΤΔ για ένα ενιαίο ΑΠΟΕΛ.

Σαν Σωματείο εδώ και χρόνια θεωρούσαμε πως είχε φτάσει η ώρα το Σωματείο και η Εταιρεία να γίνουν ένα ώστε ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας να λειτουργήσει καλύτερα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Όλες οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις οι οποίες θα τεθούν ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!