Θρύλε παίξε γερά….

Η προσπάθεια πρόκρισης για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα για τον ΑΠΟΕΛ ξεκινά από τις Βρυξέλλες. Η ομάδα μας βρίσκεται στο Βέλγιο και καλείται απέναντι στην Ζουλτε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έτσι ώστε στον επαναληπτικό να έχουμε όσο περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης γίνεται. Ο κόσμος που ταξίδευσε στο Βέλγιο είναι ο λιγότερος που έχουμε στείλει στο πρόσφατο παρελθόν, μπως υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα έχει την υποστήριξη αρκετών φιλάθλων που μένουν στις Βρυξέλλες και θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Οι λίγοι ηρωικοί οπαδοί μας θα προσπαθήσουν να δώσουν την μάχη της κερκίδας αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Το ίδιο και για την ομάδα μας, που θα αγωνιστεί μετά από καιρό σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς χωρίς την μαζική κερκίδα των οργανωμένων που έχει μάθει να την συνοδεύει όπου και να παίζει.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Χωρίς μεγάλες κουβέντες και χωρίς ίχνος υποτίμησης, ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το να καταφέρει η ομάδα μας να φύγει από το Βέλγιο με ένα σκορ που να στέλλει την πρόκριση στην Λευκωσία.

Μετά από καιρό, δεν έγινε εφικτή μια δεύτερη εκδρομή από τον ΠΑΝΣΥΦΙ με οργανωμένους οπαδούς. Η  ψηλή τιμή του προορισμού, σε συνάρτηση με την μη επιχορήγηση επάνδρωσης ενός δεύτερου αεροπλάνου, αναγκάζουν πολλούς οπαδούς μας που θα ήθελαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας να το δουν από την τηλεόραση. Αυτό από την μια στερεί στην ομάδα μας από την μαζικότερη στήριξη στο γήπεδο, από την  άλλη όμως γεμίζει με πάθος και πίσμα τον κόσμο για τον επαναληπτικό.

Ο κόσμος στο ΓΣΠ στον αγώνα με την Μάριμπορ ήταν φανταστικός. Και την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να γίνει και πάλι το αυτονόητο μιας και θα είναι παιχνίδι πρόκρισης. Με ένα καλό σκορ στο Βέλγιο, το ΓΣΠ θα μεταμορφωθεί και πάλι στο γνωστό πορτοκαλί ηφαίστειο. Εκεί όπου το καθήκον μας καλεί, ο κάθε οπαδός της ομάδας μας γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει για να σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ στην σημαντική αυτή επιτυχία. 

…παίξε με τσαμπουκά ρε Θρύλε στο Βέλγιο και εμείς θα τραγουδάμε ασταμάτητα. Έχουμε πίστη στην ομάδα, έχουμε πείσμα αλλά πάνω από όλα έχουμε ακόμα αστείρευτη δίψα για ευρωπαϊκές διακρίσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!