Ιβάν: Κερδίσαμε το άγχος μας

Στο υπερβολικό άγχος και στη τελική πάσα που είχαμε εστίασε ο Γιοβάνοβιτς την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Σωστά δήλωσε ότι δεν έχει σημασία ο τίτλος του πρώτο σκόρερ σε ότι αφορά τα 12 γκολ του Ατόρνο. Μιλώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου είπε ότι κατανοεί ότι αν δεν έχουμε τα αποτελέσματα θα υποστούμε τις συνέπειες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση και το αποτέλεσμα με την Ανόρθωση. Η εμφάνιση με την Ανόρθωση δημιούργησε τα πιο πολλά προβλήματα. Έπειτα είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που παίζει καλά τελευταία, έναν από τους χειρότερους αντιπάλους τη δεδομένη στιγμή. Ήταν φανερό ότι είχαμε διάθεση στην αρχή αλλά και πολύ άγχος, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν είχαμε καλή ροή στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη προσπάθεια και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου να κερδίσουν. Στο β’ ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, στην κατοχή  και την ανάπτυξη, δεν είχε πολλές φάσεις το παιχνίδι αλλά λειτουργούσαμε καλά, μέχρι την τελευταία πάσα, που δεν ήταν καλή.

Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, σημαντικό γιατί η προσπάθεια και η διάθεση δεν πήγε χαμένη. Όταν το θέλεις πολύ έχεις άγχος, μπορεί να μη λειτουργήσει υπέρ μας. Χαίρομαι για τους παίκτες διότι προσπάθησαν πάρα πολύ σε μία κρίσιμη φάση. Ξέραμε ότι η Ένωση ήταν τελείως διαφορετική από τον α’ γύρο, το απέδειξε σήμερα, εύχομαι καλή συνέχεια.

Ο Ατόρνο ξεκίνησε καλά φέτος τη χρονιά, σίγουρα τα παιχνίδια και τα γκολ του έδωσαν αυτοπεποίθηση, έδωσε βοήθειες, το ότι εδώ και πέντε αγωνιστικές έχει προβλήματα ήταν ένα πλήγμα, η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος προσπαθεί πάρα πολύ, ιδιαίτερα το τελευταίο μήνα, να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό, ίσως αυτό το παιχνίδι τον βοηθήσει. Είναι από τα παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και δικαιώνεται. Δεν έχει σημασία, ειλικρινά, αν ο Αντόρνο έβαλε 10, 11 ή 12 γκολ, το προσωπικό ρεκόρ πάντα είναι σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους στόχους της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα αν πάρουμε το πρωτάθλημα και ο πρώτος σκόρερ μείνει με 12 γκολ.

Δεν είχαμε αποδοκιμασίες. Οι φίλαθλοι με την Ανόρθωση ήταν από την αρχή έως το τέλος μαζί μας. Έβλεπαν μία ομάδα που δεν έπαιζε καλά αλλά στάθηκαν δίπλα μας. Όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε αποδοκιμάζουν να μην είναι ευχαριστημένοι. Σημαντικό στο αγώνα να μας στηρίζουν. Αν το σκηνικό γενικά προκάλεσε άγχος στους φιλάθλους, μπορώ να το κατανοήσω, μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε και να είναι πιο πολύ μαζί μας, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον κόσμο στο ΓΣΠ ή στα εκτός έδρα. Αν δεν έχουμε αποτέλεσμα φυσιολογικό να υποστούμε τις συνέπειες».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!